Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat! Cum a reușit să o convingă să se întoarcă în brațele lui

Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Alex Bodi! Gesturile pe care le-a făcut milionarul au convins-o să se întoarcă la el.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu pot sta unul fără celălalt. Ultima despărțire a avut loc chiar în perioada sărbătorilor Pascale și părea că va fi una definitiv. Nu este însă prima dată când blondina și milionarul de care s-a îndrăgostit se despart și apoi se împacă. Același lucru s-a întâmplat și în martie, înainte de ziua ei, dar și în decembrie, înainte de Revelion.

fara descriere

Cum a reușit Alex Bodi să o convingă pe Bianca Drăgușanu să se împace cu el

În ultimele zile Bianca Drăgușanu a primit buchete cu sute de trandafiri, iar expeditorul pare să fie chiar fostul iubit, Alex Bodi. Dacă la început a ales doar să pozeze florile și să publice fotografiile pe internet, ultima dată cînd a făcut asta, ea a și dezvăluit un indiciu important. „Din 1 septembrie?”, a scris ea în dreptul unei imagini, 1 septembrie este data pe care Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au devenit un cuplu.

fara descriere

Citeste si: Scandal imens acasă la Bianca Drăgușanu! A venit poliția! Alex Bodi a încercat s-o răpească

Citeste si: Și-au premeditat divorțul pentru audiență! „Poate o să am și eu emisiunea mea! Facem carieră, bani, apoi ne împăcăm”

Citeste si: Înainte arăta așa, dar acum este ispită în Thailanda! Cine este tânăra care s-a transformat într-o bombă sexy

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit în timp ce se aflau la Madrid

Surse din preajma vedetei susțin că, după zilele superbe pe care Bianca și Alex le-au petrecut la Madrid, la părinții afaceristului, lucrurile au luat o întorsătură uriașă. ”Ce s-a întâmplat acolo, nu știm, cert este că Bia s-a întors în România singură, iar Bodi s-a dus direct în Germania. Mai mult, ea a fost și ieri, la mare, la un club, și s-a distrat de minune cu niște prietene”, au dezvăluit, în premieră reporterilor WOWbiz.ro, apropiații fostei prezentatoare TV.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate