Bianca Drăgușanu și Alex Bodi
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi

Vedete

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat! Sofia i-a dat de gol: ”De ce a vrut mami să vorbească cu Alex?”

Bianca și Alex Bodi au ieșit să ia prânzul împreună! Cum au fost suprinși cei doi!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi [Sursa foto: Instagram]

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu pot sta prea mult timp separați, așa că s-au împăcat. Din nou! Cei doi amorezi au ieșit să ia masa împreună, iar cea care le-a ținut companie a fost chiar Sofia, fata Biancăi și a lui Victor Slav. Imaginile surprinse de Bianca Drăgușanu și făcute publice pe pagina ei de Instagram arată că cei doi se îndreaptă spre mai bine.

Citeste si: Fostul cumnat al Biancăi Drăgușanu vrea să o răzbune pe fetița agresată și umilită la Târgiu Jiu! Planul lui, făcut public

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, iubire cu năbădăi

Frumoasa blondină anunța pe 1 septembrie că la fix doi ani de relație au decis să pună punct și să meargă fiecare pe drumul lui. Alex Bodi a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei sale soții, mai ales că între ceidoi există un contract de confidențialitate cu clauze de până la 10.000 de euro. În urmă cu două seri, Alex Bodi nu a mai rezistat și s-a dus peste Bianca la un restaurant unde aceasta petrecea.

Potrvit personalului de acolo, Alex Bodi a venit destul de pornit și s-a certat minute bune cu Bianca. Când au văzut că nu au sorți de izbândă au decis să iasă afară din local și s-au certat minute bune în parcare, de față fiind și un prieten al milionarului.

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, întâlnire cu scandal în parcarea unui restaurant

Astăzi, cei doi au ieșit la prânz.

Din imagini se poate vedea cum Alex Bod i îi dă să mânânce Sofiei și cum se joacă cu fetița Biancăi. Ulterior, cei trei au părăsit restaurantul unde au luat masa împreună. În mașină, Sofia îi pune o întrebare capcană Biancăi Drăgușanu.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre partidele ei de amor! Unde și cum îi place să facă dragoste

”De ce a vrut mami să vorbească cu Alex?”, spune Sofia.

Bianca îi răspunde fetiței ei: ”Nu știu, o să aflăm imediat”.