Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, prima vacanţă alături de micuţa Sofia! Cum s-au descurcat cei doi!

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au dat escapadele romantice în doi pe momente superbe petrecute alături de Sofia, fiica lor. Astfel, cei doi s-au bcuurat de un concediu de vis în Turcia, unde au fost însoţiţi de mama Biancăi.

Autor: T.S.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au profitat la maximum de mica lor escapadă în Turcia. Cei doi au avut grijă că prima vacanţă în familie să fie una memorabilă.

”Aceasta este prima vacanţă în formulă aceasta şi sincer nu avem timp de noi.”, a mărturisit Bianca.  

Cea mai mare parte a vacanţei au petrecut-o în compania micuţei Sofia, dar în timpul zilei, cei doi îşi rezervau câteva momente doar pentru ei doi.”E pe mâini bune acolo că este mama Biancăi.”, a mărturisit Victor, în timp ce Bianca a dezvăluit că este panicată: ” Şi dacă plecăm de lângă ea o ora două suntem super stresaţi că am plecat de lângă ea.

Asemenea unor copii, Bianca şi Victor s-au pozat în ipostaze amuzante şi, cel mai important, şi-au încărcat bateriile, pentru că, la întoarcerea în camera de hotel, micuţa Sofia îi aştepta... cu forţe proaspete.

Dacă în urmă cu ceva vreme, astfel de zile se încheiau cu o cină romantică în doi, acum totul înseamnă momente în familie.

La amurg, Bianca şi Victor au ieşit la plimbare împreună cu micuţa Sofia, chiar la piscină hotelului. Extrem de grijuliu, Victor Slav a arătat că se descurcă excelent în rolul de tătic.

Totuşi, după şapte zile de răsfăţ şi relaxare, drumul spre casă nu a fost unul aşa cum se aşteptau. Micuţa Sofia a fost foarte agitată în avion şi le-a dat câteva bătăi de cap Biancăi, cât şi bunicii care nu mai ştiau cum să o liniştească pe durata zborului.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Gafa pe care a facut-o Stefan Banica Jr. atunci cand a mers cu o fata la film! Abia acum a avut curaj sa povesteasca

Doar în filme vezi aşa ceva! Ce s-a întâmplat cu un sucevean care şi-a dorit o partidă de sex în trei!

O mai tii minte pe Simona Nae? Are piesa noua! Cum ARATA ACUM!

Andreea Marin s-a măritat cu Ștefan Bănică junior pentru faimă?

Dezvăluirea momentului despre Bill Gates! Care e adevărata avere a milionarului? Nimeni nu ştia

Oana Zăvoranu l-a făcut praf pe Mădălin Ionescu. Ce a spus actrița despre soția sa: ”L-a nenorocit”

"Biden a capitulat în fața Iranului!" Rechizitoriu nemilos la adresa președintelui SUA

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies