Bianca Drăgușanu, snopită în bătaie de Alex Bodi? A avut o coastă fisurată și a ajuns la Urgență, iar zilele trecute, când a aflat de divorț, i-a înfipt furculița în mână

Bianca Drăgușanu, de urgență la spital după ce soțul ei, Alex Bodi, i-ar fi fisurat o coastă

Autor: R.L.

In articol:

Bianca Drăgușanu a depus actele pentru divorțul de Alex Bodi la mai puțin de trei luni după cununia civilă.

De-a lungul perioadei în care Bianca și Alex Bodi au format un cuplu au circulat nenumărate informații și zvonuri despre tratamentul aplicat de tânărul om de afaceri soției lui. Drăgușanca ar fi fost bătută de partenerul de viață de mai multe ori, iar la un moment dat a ajuns chiar și la Urgențe la Spitalul Floreasca în urma unor lovituri de pe urma cărora s-a ales cu o coastă fisurată.

Bianca Drăgușanu, snopită în bătaie de Alex Bodi? A avut o coastă fisurată și a ajuns la Urgență, iar zilele trecute, când a aflat de divorț, i-a înfipt furculița în mână

Ba mai mult, în momentul în care Bianca Drăgușanu a depus actele de divorț, Alex Bodi și-ar fi pierdut iarăși cumpătul. Semnele de pe mână, fotografiate de Bianca Drăgușanu, ar fi de când soțul ei i-ar fi înfipt o furculiță, scos din sărite că se desparte oficial de el.

Citeste si: “Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama- kfetele.ro

"Au fost patru episode de violenţă ieşită din comun într-un an şi patru luni cât a durat această poveste. Bianca a fost bătută şi înşelată de prea multe ori.

Alex Bodi este un tip agresiv şi periculos. A avut şi o coastă fisurată şi a ajuns la Urgenţă, iar zilele trecute, când a aflat de divorţ, Alex i-a înfipt furculiţa în mână. În aceste condiții, Bianca nu a avut ce să mai facă decât să-şi dorească un divorţ rapid de soţul agresiv", a declarat o sursă apropiată Biancăi Drăgușanu pentru click.ro.

Alex Bodi susține însă, într-o declarație pentru spynews.ro, că Bianca ar fi fost zgâriată pe mână de pisica unei prietene.

Citeste si: Prima declarație a lui Alex Bodi după ce s-a aflat că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu

"Ea a fost cu prietena ei, care are o pisică acasă. Am vrut să evităm episoadele de violenţă, noi suntem mai vulcanici, dar apoi ne şi potolim. Lumea interpretează greşit dacă ne vede în public, de aceea este bine să eliminăm orice speculaţie. Poate să confirme şi ea, i-am spus ei să dea declaraţii că ea este vedeta dintre noi. Dar decât să mai trecem prin episoade de tachinări, am zis că este mai bine să lămurim", a spus Alex Bodi pentru sursa citată.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Prima declarație a lui Alex Bodi după ce s-a aflat că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a divorțat de Alex Bodi. Imagine halucinantă: ”Semnele iubirii”

Alex Bodi se distrează în Dubai fără Bianca Drăguşanu! Afaceristul stă la un hotel luxos unde plăteşte o avere pentru cazarea pe o noapte!

Boala incurabilă de care suferă Bianca Drăgușanu

Apare O NOUĂ MONEDĂ în România! BNR o lansează pe 6 FEBRUARIE. Ce valoare va avea

„Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie

Lovitură dură pentru regele Charles III. Se DESTRAMĂ COMMONWEALTH?!?

Alex Bodi se distrează în Dubai fără Bianca Drăguşanu! Afaceristul stă la un hotel luxos unde plăteşte o avere pentru cazarea pe o noapte!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies