Vedete

Bianca Dragusanu, surpriza pentru telespectatorii emisiunii "Te vreau langa mine": "Va pregatesc... "

Bianca Dragusanu se pregateste intens pentru unul dintre cele mai importante momente din viata ei. De luni, 18 septembrie, va prelua stafeta emisiunii "Te vreau langa mine". Gabriela Cristea va lua o pauza de televiziune odata cu venirea pe lume a fetitei sale.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Bianca Dragusanu, surpriza pentru telespectatorii emisiunii "Te vreau langa mine": "Va pregatesc... "
 
"Sunt foarte emotionata, am venit sa cunosc platoul, sa cunosc oamenii din spatele oamenilor. In afara de faptul ca ma uit aproape zilnic la emisiune ca sa stiu povestile, oricum sunt si eram un fan, cum sa ma pregatesc, ma duc la sala", a declarat Bianca Dragusanu.
Bianca nu vine singura la carma emisiunii, ci mai are ceva pentru telespectatori. "Voi schimba putin din ce se intampla. Vreau sa imi fac o noua culoare la par, nu stiu exact, dar va pregatesc noi surprize", a marturisit ea. 
Pentru ca atat ea, cat si Victor Slav vor fi ocupati cu emisiunile pe care le prezinta si nu vor mai avea tot timpul din lume pentru micuta lor, Bianca a gasit solutia perfecta. 
 
"Facem cu schimbul de multe ori, ne descurcam, asta e viata. Suntem aglomerati intr-un mod foarte frumos. O am deocamdata pe mama, m-am interesat de o cresa in apropiere, ma descurc. Astept sa ma recunoasca si sa o filmeze mama sa vad cum va reactiona, pentru ca deocamdata nu stiu", a adaugat ea.
 
Nu ratati sa o vedeti pe Bianca Dragusanu in postura de prezentatoare de luni, 18 septembrie, la "Te vreau langa mine".

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune