Vedete

Bianca Dragusanu, tratata ca o regina! A avut paj care sa-i aranjeze poalele rochiei! FOTO EXCLUSIV

Bianca Dragusanu a facut senzatie la petrecerea revistei Viva! Pentru ca rochia sa avea poalele foarte lungi, vedeta Kanal D si-a adus un “paj” care sa i le aranjeze in permanenta!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A., G.C.


Bianca Dragusanu, tratata ca o regina! A avut paj care sa-i aranjeze poalele rochiei! FOTO EXCLUSIV

icon photo

Bianca Dragusanu a avut “paj” la un eveniment monden. Obrazul subtire cu cheltuiala se tine, zice o vorba din popor! Vechiul proverb pare sa fie foarte actual pentru Bianca Dragusanu. (Bianca Dragusanu spune care sunt  semnele ca esti indragostit)

Vedeta Kanal D a venit la petrecrea aniversara a revistei Viva! insotita de un asistent personal. Mai exact, un ajutor a carei sarcina principala a fost aceea de a aranja poalele rochiei ei fantastice.

Prezentatoarea tv, care are mare grija de corpul ei,  a ales sa imbrace pentru acest eveniment o rochie creata in atelierul ei, mulata pe corp si un cu decolteu ultra generos, care oferea o priveliste WOW! in zona bustului.

Modelul tinutei era unul neobisnuit si necesita atentie in permanenta. Pentru a se vedea frumusetea creatiei sale, prezentatoarea de la “Te vreau langa mine!” a apelat la servicile unui cunoscut de-al ei. 

Bianca l-a insarcinat pe acesta sa fie atent cum pica rochia sa pe podea, atunci cand ea se afla in fata aparatelor foto si a camerelor de filmat. Lucru pe care acesta l-a respectat cu sfintenie. Din cand in cand, el se apleca si aranja faldurile rochitei. 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune