Vedete

Bianca Dragusanu tuna: "Barbatii trebuie sa plateasca nota intreaga macar la prima intalnire"

Bianca Dragusanu tuna si fulgera dupa ce o prietena i-a povestit ce s-a intamplat la o prima intalnire cu un barbat.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Bianca Dragusanu tuna: "Barbatii trebuie sa plateasca nota intreaga macar la prima intalnire"
"Nu pomenesc de vremea de afara. Nu zic ca traficul e crunt. Nu zic nimic nici de faptul ca sambata au fost mai mult de 15 grade, iar ieri ne-am dus sub 0 grade! Nu zic nimic", a declarat Bianca.

"Sunt si oameni care chiar au trait in weekendul asta si nu au fost atenti la meteo. O prietena a iesit la o prima intalnire. Dar mai bine statea acasa. Barbatul cu care a iesit a platit jumi-juma. Sa ne intelegem: nici el, nici ea nu are vreo problema financiara. Dar este o chestie de principiu.

 

 

Domnilor, sa ne intelegem! De ce trebuie sa platiti voi la prima intalnire: pentru ca ea a dat deja o avere sa fie acolo! Fiti atenti aici! Sa o luam cu inceputul. Manichiura trebuie sa fie impecabila, pentru ca e ca o carte de vizita. Parul trebuie sa fie proaspat coafat, altfel face o prima impresie proasta. Hainele trebuie sa fie noi la prima intalnire, fetele stiu asta. Machiajul dureaza mult si costa si foarte mult. Fiecare produs in parte costa o avere. Asa ca, domnilor, terminati cu prostiile astea. Platiti nota intreaga macar la prima intalnire. Plus ca iti ia vreo trei ore sa te pregatesti", a spus Bianca Dragusanu in emisiunea ei de astazi de la Kanal D, Te vreau langa mine.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune