WOW

Bianca, eleva din Husi gasita spanzurata, a fost inmormantata! Mama fetei s-a prabusit langa cosciug: "Nu s-a omorat ea"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Bianca, eleva din Husi gasita spanzurata, a fost inmormantata! Mama fetei s-a prabusit langa cosciug: "Nu s-a omorat ea"icon photo
 
Bianca, fata gasita spanzurata dupa mai bine de 20 de zile in care a fost disparuta, a fost inmormantata in satul natal. 
 
Familia, prietenii, colegii si profesorii din Husi, pentru care moartea fetei a ramas in continuare invaluita in mister, au condus-o pe ultimul drum. 
 
Alãturi de ei a fost si Vlad, iubitul Biancãi. Tanarul acuzat ca nu a iubit-o pe fata si ca din cauza lui si-ar fi luat zilele.
 
"Am suferit foarte mult cand am vãzut cum toatã lumea spunea cã eu nu o iubeam pe Bianca si cã profitam de ea, cãci stiam cã nu este adevãrat. Am iubit-o foarte mult. Nu stiu ce s-a intamplat in acea zi. Am fost socat si eu cand am auzit cã s-a spanzurat", a declarat bãiatul, cu lacrimi in ochi.
 
 
Momentul in care cortegiul a pornit spre cimitir a fost unul de-a dreptul dramatic. Mama fetei era distrusã de durere, aproape prãbusita langã sicriu. 
 
“Era o fatã atat de bunã, de cuminte, de sufletistã. Nu s-a omorat ea. Sã caute Politia mai bine, cã noi nu credem ce se spune. Nu era in stare de asa ceva”, a spus unul dintre vecinii Biancai, potrivit observator.tv. 
 
 
Am dus-o pe Ana Otvoş de la EXATLON la shopping, în Republica Dominicană!  Cum a trăit primele clipe de libertate şi cum s-a pregătit de venirea în România! EXCLUSIV WOWbiz.roicon video

Titlu secțiune

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune