Bianca este cu psihicul la pamant dupa avort! Intra sa afli ce a facut roscata a doua zi dupa ce a pierdut copilul lui Slav!

Sambata, Bianca Dragusanu a fost nevoita sa faca un chiuretaj, dupa ce a aflat ca nu mai poate tine sarcina de cinci saptamani! Distrusa de durere, a doua zi dupa avort, roscata a mers la biserica si s-a rugat sa ramana din nou gravida!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereBianca si Slav, impreuna intr-un moment foarte greu al vietii lorProblemele nu par a se mai termina pentru Bianca Dragusanu! Frumoasa femeie trece de cateva zile prin clipe groaznice dupa ce a fost nevoita sa renunte la sarcina!

fara descriereBianca si Victor, cu putin timp inainte sa intre la ginecologie“Din momentul in care a venit de la spital, nimeni nu s-a mai inteles cu ea! Bianca plangea in hohote si spunea ca nu intelege de ce toate lucrurile rele i se intampla numai ei si parea ca nu o mai intereseaza nimic! Victor, care a fost cu ea tot timpul, a incercat sa o incurajeze si a rugat-o sa se odihneasca, pentru ca asa era cel mai bine! Cu greu s-a linistit, iar a doua zi, dimineata, s-a dus la biserica!  Din cate stiu eu, a vorbit cu preotul si s-a rugat la Dumnezeu sa ramana din nou gravida cu Victor!”, a povestit o apropiata a vedetei pentru WOWbiz.ro.

Dupa cateva zile de chin interior, Bianca s-a mai linistit si spera ca viata ii va da sansa sa aiba un copil cu barbatul pe care il iubeste foarte mult!

Primele imagini cu Bianca si Slav inainte de avort! Uite-i ce tristi sunt cei doi in cel mai greu moment al vietii lor!

O noua drama in viata Biancai! Dupa ce, in vara trecuta, a pierdut copilul lui Cristea, roscata a avortat si bebelusul lui Slav! Intra sa afli toate detaliile unei dureri imense prin care trece vedeta

Bianca a fost avertizata! "O sarcina te poate ucide!"

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate