Bianca este distrusa! Uite cum arata cu piciorul vanat! Ce crezi ca va face diseara la duel?

Dupa ce a fost atacata dur de prezentatorul Liviu Stanciu care a continuat sa ii denigreze imaginea la WOWbiz, in editia de ieri, Bianca Dragusanu a postat un raspuns pe pagina ei de profil referitor la jignirile care i s-au adus recent.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere

Prezentatorul a jignit-o cat a putut de dur in editia de ieri a emisiunii WOWbiz cand a facut-o o femeie usoara si portavion. Roscata i-a dat un raspuns calm si fara injurii la adresa cuiva.

"Exista multe persoane care caracterizeaza un om fara sa-l cunoasca.M-am obisnuit deja cu acest gen de oameni care nu fac decat sa arate defapt cum sunt ei...Din fericire eu nu stiu sa barfesc, sa fiu invidioasa sau rea...dar,cand stii unele lucruri, e posibil sa vrei sa lupti in orice conditii...sau sa stii sa pierzi, cu demnitate, si cu sufletul impacat ca macar ai incercat.Stiu sa ignor, stiu sa cad, stiu sa ma ridic, stiu sa castig si sa pierd... Sunt pregatita,pt orice.Eu multumesc din toata inima mea,celor care m-au incurajat mereu...voi sunteti cei mai frumosi,multumesc!", a postat roscata pe Facebook.

Liviu Stanciu da de pamant cu Bianca Dragusanu: "E o boarfa nesuferita si danseaza ca un portavion avariat!"


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate