Bianca face dezvăluiri! Cine va câștiga Puterea Dragostei?

Bianca de la Puterea Dragostei a spus cine va câștiga competiția unde ea a rămas cea mai veche concurentă

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Bianca a vorbit despre încheierea primului sezon al show-ului Puterea Dragostei.                    

Au trecut șapte luni de când a început Puterea Dragostei, primul sezon, iar telespectatorii fac pariuri cine va ieși câștigător. Bianca este una dintre concurentele favorite ale publicului,așa că ar avea șanse să fie câștigătoarea. Însă, ea spune că nu ar fi corect să se întâmple așa.

”Nu cred că eu voi fi câștigătoarea. Mi-am pierdut speranța că va intra în casă un băiat cu care voi face un cuplu. Știu că totuși câștigătorul competiției nu trebuie să fie în cuplu, dar știu că trebuie să arate ”puterea dragostei”, iar acest lucru se arată de obicei când ești în cuplu. Eu neavând sentimente față de nimeni în acest moment, consider că nu aș prea merita să câștig”, a mărturisit Bianca de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Aspectul fizic al Biancăi de la Puterea Dragostei, motiv de discuție pe internet! ”După ce o să faci copii, o să ai un corp de invidiat”

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare ale lui Ricardo la ieșirea din casa Puterea dragostei! "Raluca a avut gânduri și de suicid" EXCLUSIV

Citeste si: Băieții s-au dezbrăcat la Puterea Dragostei! Imagini incredibile din gală! Și-au arătat mușchii

fara descriere

Bianca de la Puterea Dragostei a fost de numeroase ori favorita publicului

Și totuși, fără cuplu până acum, Bianca a reușit să câștige încrederea telespectatorilor, fiind de nenumărate ori liderul casei, concurenta care a acumulat cele mai multe voturi din partea fanilor emisiunii. În plus, ceilalți concurenți sunt chiar invidioși pe ea, susținând că are cel mai mare număr de suținători, pe care Bianca îi alintă ”bibișori”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate