“Bianca facea fite la filmari! Venea cu cainele dupa ea, era isterica si a fost data afara” – Uite cum arata Bianca in 2009 cand a participat la un show de televiziune

In 2009, Bianca Dragusanu a participat la emisiunea “Atractie imposibila” si, se pare, ca s-a dat in spectacol! Concurentii, colegi de-ai ei, au povestit pentru WOWbiz.ro ce fite avea roscata.

Distribuie pe:

Autor: Alina Mihai

fara descriereBianca Dragusanu isi dorea cu ardoare sa intre in showbiz si nu stia cum si ce sa mai faca. Dupa ce a participat la “Din dragoste”, unde a bocit ca sa-si recucereasca iubitul, Bianca s-a inscris la “Atractie imposibila”.

“De cand a venit in Bucuresti a sunat la emisiune sa-I trimita taxi la intrarea in Capitala ca ea nu stie sa ajunga unde a fost chemata. Apoi, la filmari facea numai fite si cainele ei, pentru ca il lua peste tot cu ea, ne si incurca. Era cu nasul pe sus si daca nu-I convenea ceva era isterica, tipa si zicea ca pleaca acasa. La hotel, cand ne-au cazat a inceput sa faca pe nebuna ca ea nu sta in asemenea conditii, ca vrea lux, macar 4 stele, ca nu se spala in baie comuna… Oricum n-a rezistat mult, pentru ca producatorii au dat-o afara. Pacat de ea pentru ca avea sanse sa castige, era cea mai frumoasa si cea mai sexy”, ne-a povestit unul dintre concurentii de la “Atractie imposibila”.
Iti placea mai mult cu arata Bianca in 2009 sau ti se pare mai draguta cum arata acum? fara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate