Bianca, fiica lui Maharu, în doliu: ”Nu m-am putut abține să nu plâng”

Bianca, fiica celebrului și controversatului Nicu Maharu, grav bolnav, are motive să plângă în neștire, mai ales în perioada aceasta, problemele ei devenind din ce în ce mai multe.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Bianca, fiica lui Nicu Maharu este, cu siguranță, o femeie pătimașă atunci când vine vorba de sport sau de familie. Iar de curând, o decizie a autoritățuilor, a făcut-o să plângă în neștire.

Citeste si: Ultimele detalii despre starea de sănătate a fostului iubit al Simonei Sensual! ”Nu cred că o mai duce mai mult de o lună! Fiul lui i-a ținut lumânarea”! Un prezentator TV vorbește despre chinurile prin care trece Maharu

Citeste si: ȘOC! Fostul iubit al Simonei Sensual, în stare foarte gravă! ”A venit preotul acasă la Maharu”

Citeste si: Despărțire bombă în lumea mondenă! Și-a părăsit iubita, după o relație controversată

Mai exact, vechiul stadion Giulești, arena pe care s-a scris frumoasa istorie a Rapidului, va deveni istorie, autoritățile luând decizia să îl dărâme pentru a construi un alt cămin pentru echipa feroviară. Și, așa cum era de așteptat, decizia cu pricina a lăsat urme adânjci în sufletul suporterilor alb-vișinii, printre care se numără și Bianca, fiica lui Nicu Maharu. ”Nu, nu m-am putut abține să nu plâng! După ce am văzut poza, m-am dus până la colțul meu de suflet, acolo la BĂTRÂNUL stadion, unde mi-am început viața de sportiv, dar înainte de asta am fost ultima dată la VECHEA MEA CASĂ! Acest loc, la vârsta de 3 ani, mi-a devenit acasă, m-a învățat ce înseamnă să iubești curat și mi-a arătat o altfel de dragoste (...) O să rămâi mereu o amintire pe care o voi povesti cu foc și dor, mereu îmi voi aminti de antrenamentele făcute pe pistele de alergare ale tale, mereu voi fi cu zâmbetul pe buze, când o să-mi amintesc când chiuleam de la școala generală și-mi strângeam banii de pachet să-mi iau bilet (mama nelăsându-mă să vin la meciuri) doar ca să pot urca în tribunele tale, care-mi făceau inima să zburde de fericire când auzeam scandările ce rasunau și nocturnele ce luminau! Cu lacrimi în ochi, RAPIDULEEEE, scriu ca nimeni nu-mi va putea fura amintirile și tatuajul pe care-l port cu mândrie și voi striga la nesfârșit te iubesc la infinit!”, este postarea făcută de Bianca, fiica lui Nicu Maharu.

fara descriere

Nicu Maharu este grav bolnav

Supranumit în rândul apropiaților și “Regele distracției”, Maharu era un obișnuit al cluburilor de noapte și al restaurantelor cu lăutari, de unde nu pleca decât la orele dimineții! Din păcate, odată cu trecerea anilor, stilul de viață pare să-l fi marcat pe controversatul opersonaj monden! În 2017, el a făcut un atac cerebral în urma căruia a paralizat temporar pe partea dreaptă, apoi, o maladie păcătoasă a început să îi macine organismul! Dacă toată lumea credea că, încet, încet, se va reface, situația a luat o altă turnură! Astfel, într-un moment de sinceritate, Maharu a dezvăluit că are o tumoră pe creier și că a trecut prin momente extrem de grele. ”Am avut o cădere în urma căreia am paralizat pe partea dreaptă. Am fost foarte rău. Am o tumoră la cap. Cancer!”, a explicat Maharu, care, conform spuselor sale, a încercat tratamente intense pentru a putea să se vindece! Din nefericire, fără prea multe rezultate. Astfel, din ultimele informații, se pare că Nicu Maharu a căzut la pat! ”De câteva zile, se simte foarte rău! A venit și preotul acasă! Situația lui este critică”, au spus surse apropiate despre fostul iubit al Simonei Sensual!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate