Stiri

Bianca Hincu, eleva de 17 care s-a spanzurat, a lasat in urma rauri de lacrimi. Mesajul sfasietor al celei mai bune prietene

Prietena cea mai buna a Biancai a publicat un mesaj dureros dupa decesul ei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Bianca Hincu, eleva de 17 care s-a spanzurat, a lasat in urma rauri de lacrimi. Mesajul sfasietor al celei mai bune prietene icon photo
 
Bianca Hincu, o adolescenta de doar 17 ani, a fost data disparuta in luna august. Familia a cautat-o disperata pe eleva din Husi, insa  fata a fost gasita fara suflare. Ea a decis sa isi incheie socotelile cu viata si si-a pus streangul de gat, lasand in urma numai lacrimi si durere. 
 
"Ingerul meu minunat, mă doare sufletul când mă gândesc că nu mai eşti printre noi, printre oamenii care te iubesc, lângă mine mai ales. Te rog eu să fii bine, să nu-ţi fie teamă şi să ai grijă de noi de acolo de sus! De acum încolo, tu vei trăi prin mine, mereu când îmi va fi dor, mă voi uita în suflet ştiind că te voi găsi acolo, încălzindu-mi inima. Te iubesc din suflet, îngeraşul meu păzitor . Odihneşte-te în pace. Te iubesc!
 
Tu acolo sus acum esti printre cei drepţi, printre oamenii cu sufletul mare şi bun, aşa cum îl aveai tu, puiule! Sufletul nostru drag, de acolo de sus, înger fiind, veghează asupra noastră. Te iubesc! Nu te voi uita niciodată! Bibi meu, acum am ramas doar cu amintirile, doar cu zambetul tau larg pe buze care era tot timpul pe fata ta. Dumnezeu sa te ierte, ai fost o prietena speciala, o parte din mine. Sa stii ca noi te iubim. (colegii tai)", a scris prietena cea mai buna a Biancai Hincu pe Facebook. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune