Bianca Hincu, eleva de 17 care s-a spanzurat, a lasat in urma rauri de lacrimi. Mesajul sfasietor al celei mai bune prietene

Prietena cea mai buna a Biancai a publicat un mesaj dureros dupa decesul ei.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Bianca Hincu, o adolescenta de doar 17 ani, a fost data disparuta in luna august. Familia a cautat-o disperata pe eleva din Husi, insa  fata a fost gasita fara suflare. Ea a decis sa isi incheie socotelile cu viata si si-a pus streangul de gat, lasand in urma numai lacrimi si durere. 
 
"Ingerul meu minunat, mă doare sufletul când mă gândesc că nu mai eşti printre noi, printre oamenii care te iubesc, lângă mine mai ales. Te rog eu să fii bine, să nu-ţi fie teamă şi să ai grijă de noi de acolo de sus! De acum încolo, tu vei trăi prin mine, mereu când îmi va fi dor, mă voi uita în suflet ştiind că te voi găsi acolo, încălzindu-mi inima. Te iubesc din suflet, îngeraşul meu păzitor . Odihneşte-te în pace. Te iubesc!
 
Tu acolo sus acum esti printre cei drepţi, printre oamenii cu sufletul mare şi bun, aşa cum îl aveai tu, puiule! Sufletul nostru drag, de acolo de sus, înger fiind, veghează asupra noastră. Te iubesc! Nu te voi uita niciodată! Bibi meu, acum am ramas doar cu amintirile, doar cu zambetul tau larg pe buze care era tot timpul pe fata ta. Dumnezeu sa te ierte, ai fost o prietena speciala, o parte din mine. Sa stii ca noi te iubim. (colegii tai)", a scris prietena cea mai buna a Biancai Hincu pe Facebook. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: