Bianca i-a dat un ultimatum lui Alex Bodi. Singura condiție prin care a acceptat împăcarea: „Cine greșește, plătește!”

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au anunțat vestea momentului din showbiz-ul românesc. După un divorț tumultos, cei doi au căzut de comun acord să ofere o nouă șansă relației dintre ei.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

fara descriere


In articol:

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au împăcat, după ce au divorțat pe data de 10 martie. Anunțul a fost făcut în direct, în cadrul emisiunii Teo Show. Afaceristul a recunoscut că el a făcut primul pas spre împăcare.

La insistențele fostului soț, Bianca a fost de acord cu împăcarea, dar cu o singură condiție: să semneze un contract de confidențialitate.

„Am cerut vehement să semnăm un contract de cofidențialitate. Cine greșește, plătește. Am stabilit de comun acord că viața noastră privată, de acum încolo, va rămâne viața noastră privată. I-am dat șansa să dea dovadă de maturitate. Cred că există șansa să existe o continuitate”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Citeste si: Primele imagini cu Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi după ce s-au împăcat. Cei doi au petrecut cu doi îndrăgostiţi

Citeste si: Bianca Drăgușanu, seară în familie! A petrecut alături de Victor Slav și Sofia

Citeste si: Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au anunțat că s-au împăcat, în direct: „Urmează să mă ceară din nou în căsătorie”

Bianca a recunoscut că încă este supărată pe Alex Bodi: „Am fost unul împotriva celuilalt”

„Încă sunt supărată pe el. N-am fost noi împotriva lumii, am fost unul împotriva celuilalt”, a declarat Bianca, referindu-se la poza pe care fostul ei soț a postat-o de curând pe Instagram.

„În momentul ăsta, suntem la stadiul în care eu i-am oferit lui ocazia ca, înaintea oricărei vorbe, faptele pot reconstrui ceva. A început să facă niște lucrui. Datorită faptului că eu am fost dezamăgită de anumite fapte ale lui, eu sunt puțin mai sceptică acum”, a adăugat Bianca.

Ce urmează acum în relația lor

Întrebați dacă și-ar dori copii, cei doi au răspuns pozitiv, dar nu se știe niciodată ce o să se întâmple.

„Dumnezeu decide, dar în momentul ăsta eu doar îi dau ocazia să reconstruiască ceva ce a stricat de unul sigur. Sunt de acord că, dacă are sentimente reale față de mine, o să știe exact ce trebuie să facă. Eu consider că n-am greșit și asta consideră și el”, a adăugat Bianca.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate