Bianca i-a revazut pe aspirantii la inima ei sub ochii lui Slav! Imagini exclusive!

Bianca Dragusanu si-a revazut aspirantii la inima ei dupa trei ani. Concurentii care au ajuns in semifinala si chiar finala la “Burlacita” au stat langa diva o seara intreaga, la o competitie de frumusete.

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriereBianca, alaturi de Andrei si AlinSaptamana trecuta, la Botosani, Bianca a fost in juriu la concursul “Miss Moldova”. Surprinzator, la fata locului, au venit, printre altii, Andrei Dumitru si Cosma Alin, cei mai votati concurenti de la show-ul matrimonial la care roscata a fost protagonista. “Reintalnirea a fost una emotionanta si chiar am depanat amintiri din acea perioada! E adevarat ca dupa incheierea emisiunii, am ramas prieteni cu Bianca, dar pana acum, am vorbit numai la telefon, fata in fata nu am mai stat. A fost o surpriza destul de mare pentru toti, sa ne reunim dupa trei ani la un eveniment de moda”, a spus Andrei, care, a fost in orasul moldav pentru a prezenta emisiunea “U Nights”.

fara descriereConcurentii de la "Burlacita", impreuna cu Slav si VladauIn ceea ce o priveste pe Bianca Dragusanu, ea s-a simtit foarte bine in compania concurentilor sai favoriti si nu i-a pasat ca a stat cu cei doi destul de mult timp, in ciuda faptului ca venise la Botosani insotita de…Victor Slav!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate