Bianca, ispita care a făcut senzaţie în Thailanda şi s-a iubit cu Marcel Toader, a plecat din România!

Bianca Roman, cea mai sexy ispită din primul sezon al Insulei Iubirii şi care a avut, la începutul anului, o relaţie pasageră cu Marcel Toader, a decis, de curând, să plece din ţară.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Motivele le-a dezvăluit chiar ea, senzuala ispită care a devenit mamă explicându-le într-o serie de postări pe conturile ei de socializare.

Chiar dacă are o afacere în Braşov care merge ca unsă şi dezvoltă îcă una, de implant de sprâncene, Bianca Roman pare să fie mai mult pe drumuri, ea venind în România doar din motive… administrative.

Motivele, sugerează Bianca Roman, sunt legate de felul în care se dezvoltă România. Astfel, a anunţat ea, nici Ziua Naţională nu a prins-o în ţară, dezamăgită de ce se întâmplă aici. ”Scuze, România, nu eram în ţară... poate la anul, dacă te comporţi mai frumos!”, a fost postarea care i-a pus pe jar pe fanii ei.
De altfel, spun sursele noastre, Bianca este mai mult interesată de Anglia, ea încercând să dezvolte o afacere cu haine în Londra şi, mai mult decât atât, acum preferă să facă naveta între capitala Marii Britanii, Cehia şi România, acasă, în Braşov ajungând doiar atunci când are de pus la punct detaliile legate de partea profesională.
În altă ordine de idei, ne-a explicat fosta ispită, acum preferă să nu se mai gândească la bărbaţi şi să se concentreze în direcţia fetiţei sale şi a afacerilor pe care le deţine. ”Sunt singură şi fericită în aceste momente. Am hotărât să stopez orice activitate legată de bărbaţi pentru a petrece cât mai mult timp alături de fetiţă mea.
Ea mă umple de fericire, mă împlineşte, aşa că nu văd de ce aş avea nevoie să aştept să apară un bărbat în viaţa mea”, n
e-a spus, în exclusivitate, Bianca Roman.

Cu toate acestea, recunoaşte ea, peste o vreme, dacă va apărea bărbatul potrivit, nu îl va refuza.“Pentru mine, viitorul bărbat trebuie să fie cel care să devină şi soţul meu.

Când va apărea bărbatul potrivit, voi face nuntă, dar eu, sinceră, nu îl mai caut. Dacă apare, iar eu voi avea timp şi pentru el, poate se va întâmplă ceva. Până atunci însă, fiica mea este singură prioritate a vieţii mele”, ne-a mai spus Bianca.

Bianca Român, întâlniri fierbinţi cu Marcel Toader! De ce relaţia dintre “Ispita” şi fostul soţ al Gabrielei Cristea a eşuat

Bianca Roman, femeia de 32 de ani despre care s-a spus că ar fi fost noua iubita a lui Marcel Toader (55 de

ani), a devenit celebră ca ispită în primul sezon al Insulei Iubirii. Cei doi s-au tot văzut, dar relaţia lor nu a fost asumată de niciunul dintre ei, motivele fiind cât se poate de interesante. “Ea e îngrijorată de faptul că el a avut atâtea căsnicii şi nu e convinsă că ar putea trăi, alături de el, o poveste de dragoste aşa cum îşi doreşte el. Bianca a şi ieşit, de curând, dintr-o relaţie, nu vrea să se arunce într-alta fără să aibă nişte garanţii. Şi, în plus, ea îşi doreşte un bărbat care să fie că un tată pentru fetiţa ei pentru că, aşa cum a spus-o în nenumărate rânduri, micuţa este pe primul plan pentru ea”, ne-a spus una dintre prietenele apropiate de-ale Biancăi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Fosta iubita a lui Marcel Toader nu mai vrea sa auda de barbati! Bianca Roman si-a stabilit prioritatile

De ce vrea “fosta” lui Marcel Toader un barbat serios! Bianca Roman, pusa la colt chiar de fiica ei de un an

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Joi 28 Ianuarie 2021: Capricornii și Leii vor fi loviți de noroc

Bill Gates, adevărul despre teoriile conspirației. Miliardarul a spus totul despre microcipuri

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Transilvania în 1653: Pe fiii preoților valahi să-i ia înapoi la fel ca pe ceilalți iobagi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies