Bianca Jurca in razboi cu fostul iubit: "Vrei sa iti faci reclama pe spatele meu!" / "Mi-ai muscat de buza si m-ai distrus!"

Bianca Jurca nu crede ca filmuletul in care ea apare dimineata in casa fostului iubit, Catalin Cazacu, este real si spune ca ar putea fi un fals.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereBianca a mai incercat sa isi sustina povestea in care Catalin a mutilat-o din gelozie. "Daca filmuletul ar fi adevarat nu inseamna nimic ci doar ca as fi fost disponibila si dispusa sa te iert. Catalin nu m-a mutilat, m-a muscat de buze si atat.", a explicat Bianca la Acasa TV.

Catalin a tinut sa ii atraga atentia brunetei si a mai facut cateva dezvaluiri noi in acest caz. "Hai sa spunem adevarul si sa recunosti ca mi-ai dat SMS-uri in care iti cereai scuze pentru ce ai facut. Pentru ca ai mers la ziare sa vorbesti. Tu ai vrut sa iti faci reclama. Un om normal mergea la politie, nu la televizor sa vorbeasca.", i-a reprosat Catalin Cazacu fostei sale iubite.

Bianca a negat acest lucru si a continuat sa isi sustina varianta. "Daca doream sa imi fac reclama, nu o faceam cu tine.", a contracarat Bianca.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate