Bianca l-a acuzat că a snopit-o după ce a invitat-o la Viena! Acum vorbește Bodi: ”Nu ești o jucărie să te bag în valiză! Dacă zici că te-am desfigurat...” EXCLUSIV

Cotinuă războiul declarațiilor între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi.

Distribuie pe:

Autor: D.C.


In articol:

În exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Alex Bodi a răspuns acuzațiilor Biancăi Drăgușanu, care a povestit ieri că fostul ei soț a ”bătut-o rău de tot” pe 2 decembrie, după ce a invitat-o la Viena. Omul de afaceri se apără și aduce argumente în favoarea lui, susținând că Bianca nu avea cum să treacă ”desfigurată” de zona de control pașapoarte, fără ca cineva să o întrebe ce i s-a întâmplat. De asemenea, el o întreabă public pe Bianca de ce n-a mai mers să divorțeze a doua zi, când era programat divorțul dintre ei.

”N-aveam cum să te iau eu (la Viena, n.r.), că nu ești o jucărie să te bag în valiză, ai venit pentru că ai vrut tu. Dacă eu te-am lovit pe 2 decembrie și zici că te-am desfigurat, nu te lăsa poliția să treci. Asta în primul rând. Mă refer la frontieră și la control. Că tu ai trecut de un control de pașapoarte din Viena în România!

În al doilea rând, ai mers singură, eu am rămas în Viena. Și dacă tu voiai să divorțezi din tot sufletul tău, a doua zi, pe 3 decembre, mergeai la înfățișare, la notar, cu un avocat și mă dădeai în judecată că TU vrei să divorțezi și eu nu am venit. Corect?”, a declarat Alex Bodi pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Ieri, Bianca Drăgușanu a povestit pentru Cancan.ro că a fost agresată de către fostul ei soț în mașină, în drum spre aeroport, înainte de decolarea spre Viena. Fosta prezentatoare a spus că în acest mod, Alex voia să o facă să renunțe la divorțul programat a doua zi. Din cauza bătăii, spune Bianca, ea a fost nevoită să rămână în casă mai multe zile pentru a se recupera.

Bianca: ”M-a luat la Viena de teamă, nu-și dorea acel divorț”

„Eu nu m-am dus după el la Viena, el m-a luat la Viena din teamă, a vrut cumva să mă întoarcă din drum, nu-și dorea acel divorț care trebuia să se pronunțe pe data 3 decembrie. În drum spre aeroport a avut loc o discuție între noi, i-am zis că eu îl aștept acasă să divorțăm, el a început să mă jignească, eu i-am răspuns la fel, dar a devenit violent și m-a bătut rău de tot în mașină.

În starea în care eram, am urcat în avion și am venit acasă. Printr-un prieten comun, a doua zi, a încercat să ia legătura cu mine. Mai mult, mă suna de pe diverse numere de telefon. Mi-a zis să accept această sumă de bani pentru că știa că am de onorat niște evenimente. El mi-a virat banii ăștia în cont pentru că știa că două săptămâni nu pot ieși din casă, așa că, de frică să nu ajung la poliție și să declar ceea ce mi-a făcut, mi-a plătit această sumă, sumă pe care eu trebuia să o încasez, lucru ce nu s-a mai întâmplat din cauza faptului că a trebuit să stau în casă, să mă recuperez”, a povestit Bianca pentru Cancan.ro.

Cinci zile mai târziu, Bianca a venit la ziua lui Bodi

Un alt detaliu care nu se prea potrivește este că, deși spune că a fost bătută pe 2 decembrie, Bianca a strălucit la ziua de naștere la ziua de naștere a lui Alex Bodi, 5 zile mai târziu. Evenimentul a fost unul grandios, într-un club de noapte bucureștean, iar Bianca a postat pe contul ei de socializare imagini de acolo cu textul ”suntem aici pentru ziua de naștere a soțului meu și pentru a ne distra toată noaptea”.

 

 

Galerie foto 
Citește și:

Adela Popescu, metoda neobișnuită la care a apelat pentru a își mări sânii!

Constantin Zamfirescu a fost externat din spital! Ultimele detalii despre starea de sănătate a actorului: „Mai aveam puțin și...”

Alimentele care-ți curăță plămânii și elimină toxinele! Te protejează de infecții și au nenumărate beneficii pentru organismul tău

Care este starea de sănătatea a lui Nicolae Botgros, după ce a fost diagnosticat pozitiv cu virusul COVID-19?

Beatrice Olaru este însărcinată cu primul copil! Primele declarații ale câștigătoarei Exatlon România: "Lacrimi de fericire..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies