Bianca Lăpuște și Marius Moga au o minune de fetiță: "E isteață, ne face din vorbe"

Bianca Lăpuște și soțul ei, Marius Moga, au o minune de fetiță. Cu cine seamănă micuța Maria? "E o fată isteață, ne face din vorbe"

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Bianca Lăpuște și Marius Moga au o familie frumoasă împreună. Căsătoriți de câțiva ani și părinții unei fetițe istețe, artistul și partenera lui de viață împart sarcinile atât în viața profesională, cât și când vine vorba despre fiica lor, Maria.

Bianca Lăpuște și Marius Moga au o minune de fetiță: "E isteață, ne face din vorbe"

"Marius este very special. Este tandru, fix în măsura în care am eu nevoie să fie tandru, este atent...", a declarat soția lui Marius Moga într-un interviu pentru Teo Show.

"Eu aș zice că mă descurc bine ca tătic, dar Bianca ar spune că eu sunt cel panicat. Avem o fată isteață, ne face din vorbe, e greu să-i spui nu câteodată. Se descurcă. E alpha într-un grup, e mereu pe leadership. Îi place muzica foarte mult", a spus și Marius Moga.

Cum e Marius Moga ca tătic? "E atent și grijuliu! Conlucrăm!".

Marius Moga este foarte apropiat de fetița lui, iar Maria îl folosește de multe ori pentru a-și testa calitățile de make-up artist și designer. "Fiica noastră vine des la studio, știe care e treaba. Ele două se ciondănesc, se împacă. Acceptă mai mult critica de la mama ei. Eu trebuie să fiu prințul. Am avut o coroniță pe cap, uitasem de ea, umblam cu ea", a adăugat Marius Moga.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu vrea să candideze la prezidențiale! ”A mă înscrie într-o astfel de bătălie înseamnă să îmi pierd liniștea”

Citeste si: Sânziana Buruiană, în doliu! A murit astăzi, vedeta este în stare de șoc

Citeste si: Face ce face, dar tot în brațele unei Roxane ajunge! Imagini de senzație cu Iancu Sterp de la ”Puterea Dragostei”

 

Bianca și Marius Moga lucrează împreună, dar au grijă să nu petreacă împreună 24 de ore din 24. "Avem noroc că nu lucrăm împreună non-stop, încercăm să și separăm joburile. Ne cunoaștem, ne înțelegem din priviri, poate de-asta ne e și ușor să lucrăm împreună", a spus și Bianca Lăpuște.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate