Bianca, marea câștigătoare a show-ului ”Puterea Dragostei”, mărturisiri în exclusivitate pentru WOWbiz.ro! ”Roxana nu e fată rea”

Bianca Comănici a fost tânăra care, din echipa fetelor de la ”Puterea Dragostei” s-a impus ca și câștigătoare, reușind, chiar de ziua ei de naștere, să pună mâna pe marele premiu de 10.000 de euro, bani care se adaugă celor peste 20.000 de euro câștigați în timpul competiției.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Mai mult decât atât, Bianca, iubita concurentă de la ”Puterea Dragostei”,  a rămas în competiție și în cel de-al doilea sezon, decisă să se impună și acum în concurs.

Citeste si: Finaliștii de la Puterea Dragostei s-au întors în România! Primele imagini cu ei la Aeroportul Otopeni! Thalida, Roxana, Simona, Bogdan Iordache, Alex Bobicioiu, Iancu și Beni spun totul pentru WOWbiz.ro

Citeste si: Prima reacție a Biancăi, după ce a câștigat trofeul Puterea dragostei

Citeste si: Ce simte Iancu pentru Bianca! A spus totul, de față cu toată lumea: „Dacă asta am simțit...”

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Cu toate acestea, până să intre în competiție, Bianca a avut timp să petreacă puțin cu ocazia zilei sale de naștere și să sărbătorească câștigarea marelui premiu. ”Am ieșit puțin, ne-am făcut ușor de cap. Nu am făcut mare chef, dar am ieșit alături de Roxana, de Alex, am fost mai mulți. Nu, cu Roxana mă înțeleg foarte bine, ea este o fată extraordinară în afara competiției. Nu mi-e prietenă, dar nu sunt supărată pe ea, ea nu e fată rea. E adevărat, m-a agresat, dar asta cred că a fost din cauza tensiunii, am înțeles-o și nu o să îi port pică pentru asta”, ne-a spus, în exclusivitate, Bianca Comănici, câștigătoarea primului sezon al show-ului ”Puterea Dragostei”.

În altă ordine de idei, recunoaștea Bianca, cum a serbat ziua de naștere sâmbătă, ziua de duminică a fost una dedicată odihnei. ”Abia am avut chef să mă ridic din pat. M-am odihnit și mă gândesc la ce mi s-a întâmplat. Trebuie să recunosc că nu îmi vine să cred nici acum ce s-a întâmplat. Sunt fericită, sunt încântată și mă bucur că am reușit să trec peste toate piedicile și că câștig premiul. Mă bucur, trebuie să o recunosc, și pentru Bogdan Mocanu, merita să câștige el la băieți”, ne-a mai spus Bianca Comănici, câștigătoarea ”Puterea Dragostei”.

Pe de altă parte, Roxana de la ”puterea Dragostei” nu este la fel de ”amabilă” când vine vorba de Bianca, câștigătoarea show-ului. ”Ne înțelegem perfect. Nu vorbim deloc. Ea nu e fată rea, dar a trebui să o pun  la punct, de aia i-am și dat câteva capace”, ne-a spus Roxana de la ”Puterea Dragostei”.

Bianca de la ”Puterea Dragostei” era îndrăgostită de Iancu Sterp

 

Bianca de la ”Puterea Dragostei” recunoaștea, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, că era de mai bine de o lună amorezată lulea de Iancu Sterp. ”După aproape opt luni în casa ”Puterea Dragostei”, în care am cunoscut mulți băieți, am întâlnit, în sfârșit, un bărbat. Lumea nu știe exact ce este între noi... nici măcar eu nu știu, dar este omul pe care nu pot sta supărată nici măcar o zi. Ascund multe lucruri și sunt tăcută nu pentru că sufăr în tăcere, ci pentru că sunt îndrăgostită și asta mă face fericită”, ne spunea, în exclusivitate, Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

Mai mult decât atât, recunoaște Bianca de la ”Puterea Dragostei”, sentimentele ei erau din ce în ce mai intense, pe zi ce trece. ”Chiar dacă nu-l țin de mână, îl privesc din exterior și mă îndrăgostesc pe zi ce trece de el ca și om. Am o lună și jumătate de când mă gândesc la acest om. Nu am atenția lui așa cum mi-aș dori, dar mă bucur de momentele în care îl văd în casă. Iancu are un rafinament pe care rar îl întâlnești în ziua de astăzi. El este delicat și când vorbește despre o zi oarecare. Cred că orice femeie și-ar dori un bărbat ca el, ca Iancu. Eu nu am mai auzit un bărbat să vorbească așa cum o face el despre iubire. Nu știu dacă între noi doi va fi vreodată ceva, dar este un om special pentru mine care va rămâne mereu undeva acolo în sufletul meu și care are o educație aleasă și pe aceasta cale felicit familia Sterp”, ne-a mai spus Bianca de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto 
Citește și:

Christina Ich, scandal-monstru cu bloggerii celebri, după ce a fost amendată în trafic! ”Păi ea e Christina Ich, boss, cum să vină un puști cordit?”

Ella de la Puterea Dragostei, adevărul despre moartea unchiului său! A fost infectat cu noul coronavirus, dar... ”Familia noastră știe”

Anunțul momentului pentru milioane de români: Vor putea primi o nouă pensie

Bianca Rus a dispărut timp de trei luni, după operația de micșorare a stomacului! A dezvăluit abia acum ce s-a întâmplat

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nemilosul Istanbul”. Cemre si Nedim dau lovitura de gratie familiei Karacay

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies