Bianca nu ar mai participa niciodata la "Dansez pentru tine": "A fost un act de inconstienta sa ma bag in asa ceva"

Bianca Dragusanu a fost eliminata din concursul "Dansez pentru tine" si a atras asupra sa multe critici.

Distribuie pe:

fara descriereCu toate acestea, putini stiu ca participarea la competitie i-a adus foarte multe probleme, motiv pentru care le-a spus apropiatilor ca nu ar mai accepta sa se bage in asa ceva inca o data. Vedeta se recupereaza acum cu ajutorul medicilor din Austria.

Surse apropate Biancai au declarat pentru ziarul Ring ca aceasta se imte rau, ca o dor picioarele si ca se teme sa nu ramana cu sechele dupa tot efortul depus. "E destul de speriata in privinta sanatatii ei si sufera din cauza faptului ca a fost inconstienta cand a acceptat propunerea de a participa la show-ul de la ProTV. Mai mult, Bianca sufera si pentru ca, in ciuda eforturilor depuse, a fost criticata in repetate randuri", a spus sursa.

"E adevarat ca n-am nimic rupt, dar am rotula strivita si sunt plina de vanatai si ma dor toate. Cred ca a fost un act de inconstienta sa particip la «Dansez pentru tine», dar mi-am dorit sa demonstrez ca nu sunt superficiala asa cum ar fi crezut unii si chiar m-am implicat mai mult decat alti concurenti.", ar fi spus Bianca apropiatilor.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate