Bianca poate rasufla usurata! Anda Adam si-a incheiat toate socotelile cu Slav. Vezi aici la ce barbat a apelat pentru a-i ceda masina fostului iubit

Un an! Atat a durat pana cand Anda Adam si Victor Slav au reusit sa puna punct tuturor lucrurilor care au continuat sa-i lege dupa despartire. Desi aveau afaceri comune si multa hartogaraie de rezolvat, iata ca cei doi au izbutit, Victor nemaiavand acum nici un motiv pentru a se intalni cu fosta iubita. Si-a recuperat si masina, cumparata pe firma Andei.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAnda Adam este in continuare singura, la un an dupa despartirea de VictorAnda Adam si Victor Slav au fost un exemplu, dupa despartire, vorbele grele, jignirile sau reprosurile negasindu-si locul in relatia lor ulterioara. Si cum i-a legat o poveste de dragoste de aproximativ sase ani, cei doi s-au vazut nevoiti sa se intalneasca de mai multe ori, dupa separare, pentru a-si incheia socotelile. Si iata ca, in sfarsit, au izbutit, dar toata nebunia a durat un an.fara descriereAceasta este masina pe care Victor si-o achizitionase pe firma AndeiVictor si Anda au avut multe treburi de rezolvat. Ultima dintre acestea a fost cea cu masina lui, cumparata pe firma ei. Si a fost un demers destul de complicat, in sensul in care s-au cerut multe verificari, hartii de completat, Anda ar fi trebuit sa faca multe drumuri pentru asta si chiar nu avea timp. Mai ales ca cei de la ghisee lucreaza doar pana la orele pranzului. Asa ca ea s-a inteles cu Victor si l-a imputernicit sa se ocupe el de toata aceasta poveste, ca ea nu ar fi avut timp si nervi sa se ocupe de tot. Si, gata, s-a terminat. Nu mai au nici o treaba care sa-i lege”, a declarat o sursa din anturajul Andei pentru WOWbiz.ro. fara descriereBianca si Victor s-au cuplat la inceputul lunii decembrie si s-au casatorit acum doua saptamaniAcum, Bianca poate rasufla usurata, intrucat, desi are incredere oarba in sotul ei, era de la sine inteles ca nu se simte tocmai confortabil ca acesta sa se vada cu fosta iubita. Iar intre cele doua chiar a fost o relatie tensionata, cateva luni dupa ce Bianca s-a cuplat cu Victor, fetele aruncandu-si, reciproc, multe sageti otravite, mai mult sau mai putin subtile.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate