Bianca Pop, la un pas să bage în război două clanuri interlope! Povestea din spatele înregistrării în care ispita se plânge că a fost agresată

Ispita Bianca Pop a reușit în doar câteva ore să bage în război două puternice clanuri și să-și urce în cap zeci de interlopi periculoși.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Ispita Bianca Pop joacă periculos. Cu două zile în urmă, ea a povestit că a fost agresată de un cunoscut lider interlop, într-un hotel din Mamaia, însă a ”uitat” să precizeze și contextul.

Înainte ca Bianca să fie trasă de păr și scuipată - sustine ea, aceasta  fost sunată de managerul hotelului în care era cazată și i s-a spus că trebuie să achite nota de plată în valoare de aproximativ 1.500 euro. Spațiul de cazare aparține, se pare, unor apropiați unui clan, iar Bianca se lăuda până acum peste tot că este protejată de membrii acestuia.

Ispita Bianca Pop, la un pas să bage în război două clanuri interlope! Pretinde că i s-a cerut să facă sex pe bani

Totuși, Bianca Pop s-a enervat cumplit când a auzit că este pusă să plătească cazarea și a intrat într-un live în care a încercat să explice situația dar a sfârșit în a jigni pe toată lumea.

Bianca a spus că un membru al grupării Văncică i-a propus să întrețină relații sexuale cu ea în schimbul achitării notei de plată la hotel, însă ea l-ar fi refuzat. Chiar și așa, ispita părea să nu înțeleagă de ce bărbatul a ”uitat” să plătească banii respectivi.

Ispita Bianca Pop, la un pas să bage în război două clanuri interlope! Spune că i s-au furat banii din hotel

Apoi, ea a trecut la un alt scenariu: cineva dintr-un clan i-a furat 45.000 euro din camera de hotel, iar acum nu mai are bani să plătească cazarea.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro

În fine, ea le-a dat ”interzis” celor din clanul Văncică, spunând că e protejată de un membru al Caranilor ”care o plimbă cu Ferrari prin București”, după care le-a dat ”interzis” la Mamaia și Caranilor, amenițându-i cu... garda!

Citeste si: Bianca Pop a fost păgubită de zeci de mii de euro: „Cei din clan mă amenință cu moartea ca să mă intimideze!” EXCLUSIV

Citeste si: Ce a făcut ispita Bianca Pop în miez de noapte după ce a fost bătută

Citeste si: Bianca Pop, bătută și scuipată în recepția hotelului! Ispita de la Insulă, cu fața umflată și plângând în hohote: „Nu mai pot! Ce circ iese!”

Citeste si: Bianca Pop, bătută și scuipată în recepția hotelului! Ispita de la Insulă, cu fața umflată și plângând în hohote: „Nu mai pot! Ce circ iese!”

Ulterior, Bianca a realizat gafa și a șters filmarea, însă era deja prea târziu. Clanurile intraseră în trepidații, fiecare bănuind că este o ”manevră” a rivalilor. Până la urmă, membrii grupărilor s-au lămurit că Bianca a acționat de capul ei, iar Aurel ar fi prins-o pe ispită la recepție și i-ar fi spus să părăsească urgent hotelul.

Ispita Bianca Pop, la un pas să bage în război două clanuri interlope! Amenință că sună la gardă

„Stii ce am pățit la Mamaia? A. m-a tras de păr la recepție și m-a scuipat! Costel de la C., fratele meu, doarme și nu știe nimic, că dacă știa sărea în aer! Astăzi o să iasă crimă!

În Mamaia, A. m-a tras de păr în recepția restaurantului. Sunteți proști, ați crezut că mă *** cu voi? Ați crezut că Bianca Pop e zdreanță? Chem toată Poliția, toată garda!

Hainele mele au fost scoase pe stradă! Am filmări! Le închid hotelul! Am intrat în hotel și Aurel m-a prins de păr și m-a tras. Nu contează că am fost scuipată în față. M-au făcut să fac live și să vorbesc prost de clanul Văncică. Vreau să-mi scuze clanului Văncică.

Cine vă credeți voi, niște sărăcii? Eu sunt o femeie, dulce, cu caracter! Vă bag toate clanurile la pușcărie! Hainele mele au fost aruncate pe stradă! Am o valiză ruptă. Parfumurile mele scumpe au fost aruncate pe stradă. Asta nu rămâne așa. Să fac pușcărie dacă parfumurile astea scumpe și ce mi s-a întâmplat mie rămân așa. Ce circ iese! Dacă nu închid eu hotelul…”, a spus Bianca Pop, după ce a fost dată afară din hotel.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Bianca Pop, umilită în centrul Bucureștiului! Ispita a fost dată afară din mașină și trimisă la plimbare

Șoc în showbiz! Ispita Bianca Pop, devastată după ce a făcut circ pentru că a fost dată afară din restaurant! Cine s-a repezit să o consoleze? Video

Ispita Bianca Pop a recidivat! Episod bizar în fața cafenelei de unde a fost dată afară! Clienții au scos telefoanele și au filmat-o!

Ispita Bianca Pop a ajuns în stare critică. Cu lacrimi în ochi și desculță pe stradă, bruneta a transmis un mesaj disperat

Marcel Pavel respectă sfaturile medicilor, după ce s-a vindecat de coronavirus. Ce are de făcut artistul în fiecare zi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies