Bianca Pop, umilită în centrul Bucureștiului! Ispita a fost dată afară din mașină și trimisă la plimbare

Bianca Pop, umilită în București! Ispita care îi șochează pe mai toți cunoscuții ei cu comportamentul pe care îl are, a avut zilele trecute de îndurat o umilință greu de suportat, chiar în centrul Bucureștiului.

Autor: Calin Perian

In articol:

Mai exact, după ce a chemat un serviciu de car-sharing, Bianca Pop a început să se manifeste așa cum știe ea, având un limbaj cel puțin nerecomandat minorilor, motiv pentru care, fără să stea prea mult pe gânduri, șoferul a decis să o trimită la plimbare.

Citeste si: Șoc în showbiz! Ispita Bianca Pop, devastată după ce a făcut circ pentru că a fost dată afară din restaurant! Cine s-a repezit să o consoleze? Video

Citeste si: Imagini șocante! Ispita Bianca Pop, dată afară din restaurant, a făcut o criză de nervi fără precedent VIDEO

Citeste si: Bianca Pop a izbucnit în lacrimi la TV: ”A murit într-un accident de maşină”

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

WOWbiz.ro a intrat în posesia unei înregistrări făcute chiar de Bianca Pop în care fosta ispită este umilită, din nou, în București, iar comportamentul ei îi aduce necazuri. Astfel, având un limbaj care, cu ușurință, ar putea fi catalogat ca suburban, Bianca Pop a avut un schimb de replici dur cu șoferul pe care îl chemase să o ducă la destinația aleasă. Doar că, până la urmă nu a ajuns acolo unde și-ar dori, ea fiind dată jos din mașină, chiar în zona Pieței Națiunilor Unite, pentru că șoferul a decis că nu este nevoit să îi înghită jignirile.

Bianca Pop, umilită în București! Evident, până să ajungă în situația cu pricina, Bianca Pop a avut grijă să îi explice șoferului că ea are capacitatea de a-l da afară de la muncă, de a-i face necazuri, de a închide restaurante de fițe din București și, nu în ultimul trând, ispita i-a explicat cine este ea, de fapt: ”Eu sunt aia care am spus că umblu cu 1000 de euro în poșetă”.

Normal, după ce a încercat – iar eforturile șoferului par să fi fost suficient de serioase – de a-i tolera comportamentul, acesta a ajuns în intersecția din centrul Bucureștiului în care răbdarea i-a ajuns la capăt. Așa că, i-a spus, politicos, fostei ispite Bianca Pop, că este cazul să coboare din mașina lui și că își poate continua drumul pe jos sau să își caute un alt transportator.

Bianca Pop, nevoită să coboare din mașina acestuia, a făcut o criză de râs încerând să își ascundă umilința îndurată, dar a promis o răzbunare cruntă. ”În două ore nu mai lucrează”, a spus, sigură pe sine, Bianca Pop după ce a fost umilită.

Bianca Pop, umilită în București! A fost dată afară din restaurant și a făcut criză de nervi

Bianca Pop, umilită în București! Transformată în vedetă de Antena 1 cu emisiunea Insula Iubirii, implicată în scandaluri mondene care să îi aducă celebritatea, ispita Bianca Pop a avut surpriza să nu fie primită într-un restaurant din București. Iar acest lucru a scos-o din minți și a lăsat aerele de ”divă” transformându-se într-un exemplu de profesor... de înjurături. Astfel, cu paharul în mână, Bianca Pop s-a apucat să îi înjure pe cei de la restaurant pentru că nu au primit-o acolo, explicând, printre beep-uri, că ea are geantă de 6.000 de euro, pantofi de 800 și că, de fapt, e prea șmecheră pentru ceea ce i s-a întâmplat.

Mai mult, luat de... val, Bianca Pop s-a apucat să amenințe stabilimentul cu pricina cu închiderea, evocând numele unor personaje controversate din lumea interlopă a Capitalei, cei care, susține ea, vor fi însărcinați să pună ”lacătul” pe ușa restaurantului care și-a permis să refuze o divă ca ea.

Bianca Pop, umilită în București! Ispita, scandal cu Maria Ilioiu, colega ei de la ”Insula iubirii”

”Bunul simț și educația, vor învinge întotdeauna... Dragilor, m-am dus în această seară la emisiune, băgându-mă intenționat în troaca cu porci, cu un sigur scop. Pentru că totuși, sunt conștientă că doar discutând cu această non-valoare agramată, m-am coborât... Dar am vrut neapărat să vedeți exact caracterul acestei florărese, de unde se explică clar comportamentul ei de "tarabă"... Pentru că ea este genul de om pe care trebuie să-l cunoști foarte bine că să-ți displacă... Acum înțeleg de ce unele animale își mănâncă copii... 😅 Seară frumoasă. Vă iubesc, oameni frumoși. Am râs foarte mult zilele astea... Sper că și voi”, a fost postarea Mariei Ilioiu după discuția avută cu Bianca Pop, inflamțând și mai mult spiritele, făcând-o pe brunetă să explodeze de nervi, mai ales că Bianca Pop s-a simțit umilită în București!

”Este șocant cum ea mă denigrează și încearcă să-și spele imaginea pe spatele meu, deși este mai rău ca mine de o sută de ori! Hai să fim realiști, și-a făcut un magazin cu hăinuțe vintage din care credeți că se poate întreține o femeie cu pretențiile ei?! Sunt curioasă... chiria unde locuiește din ce o plătește sau a spațiului unde are magazinul??!!! Este simplu de făcut un calcul... Eu nu vreau să par o femeie independentă! Eu am avut iubiți OFICIALI, foarte geloși, care nu m-au lăsat să muncesc... Dar ea ce a avut??? Hai să fim realiști... Știm bine cu toții cum stau lucrurile! Pot și eu oricând să îmi fac un site online sau un magazin cu hăinuțele mele pretinzând că sunt o femeie independentă! Știți vorba aia... hoțul strigă hoții!!!”, a fost replica Biancăi Pop, ispita fiind scoasă din minți de felul în care a fost ironizată de Maria Ilioiu.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Alex Dima, dezvăluiri dureroase despre moartea soției sale: „Am avut foarte multă ură...”

Vulpița din Blăgești a născut în secret? Vecinii au făcut dezvăluiri neașteptate: „Greu când ai unul, dar să mai ai 2…”

Brigitte și Florin Pastramă, față în față după ce au petrecut Paștele separat! Ce și-au reproșat cei doi

Horoscop Zilnic Vineri 7 Mai 2021: nativii Capricorn pun bazele proiectului vieții lor, care se va concretiza într-o afacere

Cine îi va lua locul lui Iohannis? Surpriză totală în politică. El va fi noul președinte al României

Oana Zăvoranu l-a făcut praf pe Mădălin Ionescu. Ce a spus actrița despre soția sa: ”L-a nenorocit”

Melinda, furioasă pe Bill Gates. Legătura cu Jeffrey Epstein a clătinat cuplul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies