Vedete

Bianca, pozata in compania unui barbat misterios, dupa despartirea de Victor Slav! Cine este tanarul de langa prezentatoarea “Te vreau langa mine”

Bianca Dragusanu a fost surprinsa, de curand, de paparazzi in compania unui tanar misterios in timp ce se delectau cu cina intr-un restaurant de fite din Capitala.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Calin Perian


Bianca, pozata in compania unui barbat misterios, dupa despartirea de Victor Slav! Cine este tanarul de langa prezentatoarea “Te vreau langa mine” icon photo

Bianca Dragusanu a fost surprinsa, de curand, de paparazzi in compania unui tanar misterios in timp ce se delectau cu cina intr-un restaurant de fite din Capitala.

Dupa despartirea de Victor Slav, Bianca Dragusanu pare sa se simta foarte bine in compania tanarului cu pricina, cei doi fiind, la prima vedere, foarte apropiati, cu atat mai mult cu cat, la masa, stau unul langa celalalt, practic lipiti.


Asa cum era de asteptat, identitatea respectivului nu a durat mult pana a fost dezvaluita. Astfel, barbatul apropiat Biancai Dragusanu este Tristan Tate, un tanar om de afaceri de mare succes, extrem de bogat, cu origini engleze.

Conform informatiilor aparute in media, Tristan Tate, dupa o cariera in lumea sportului, ca si kick-boxer, s-a apucat de afaceri in domeniul imobiliar si al speculatiilor cu monede electronice, devenind, in scurt timp, putred de bogat, averea lui ridicandu-se la suficiente milioane de euro pentru a-si permite un garaj cu bolizi a caror valoare insumata depaseste 1.000.000 de euro, iar printre proprietatile lui fiind si un hotel in Thailanda si o vila intr-un cartier din Bucuresti care, probabil, este mult mai scumpa decat ce se gaseste in garajul pe care il adaposteste.
 

 
Cum arată astăzi Cornel Constantiniu! Celebrul cântăreţ, grav bolnav, a fost acum câteva zile la aniversarea soţiei lui Petre Geambaşu FOTO icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune