Vedete

Bianca Rus, curtata de un admirator secret! Barbatul i-a lasat un buchet de flori pe masina

In ciuda criticilor referitoare la numarul de kilograme, Bianca Rus ramane o vedeta cu multi admiratori in randul barbatilor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Bianca Rus, curtata de un admirator secret! Barbatul i-a lasat un buchet de flori pe masinaicon photo
Bianca Rus este o femeie dorita, in ciuda glumelor care s-au mai facut in legatura cu greutatea ei. Formele voluptuoase ale cantaretei fac ca barbatii sa roiasca in jurul ei si sa primeasca zilnic complimente pe contul ei de socializare. (Citeste si: Cum arata Bianca Rus dupa ce a slabit)

Bianca Rus, curtata de un admirator secret! Barbatul i-a lasat un buchet de flori pe masina

Un fan ceva mai indraznet a tinut insa sa-si faca simtita prezenta in viata Biancai. Acesta i-a lasat un buchet superb de trandafiri pe portbagajul masinii, lucru care a facut-o pe vedeta sa se emotioneze. Bianca i-a multumit admiratorului ei printr-o postare, chiar daca acesta a preferat sa ramana anonim.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune