Bianca Rus e fericita din cale-afara! Bruneta s-a impacat cu fratele ei! Cei doi s-au certat dupa ce el i-a lipit o guma in par

Bianca Rus s-a certat la cutite cu fratele ei, George, in toamna, dupa ce acesta i-a lipit o guma in par. Bruneta s-a vazut nevoita sa-si taie suvita de par ca sa scape de guma.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereLa vremea aceea, de nervi, Bianca a facut publica aceasta situatie, iar fratele ei s-a suparat ingrozitor pe motiv ca l-a facut de rusine. “Fratele meu s-a suparat pe mine pentru ca am declarat in presa ca mi-a lipit guma in cap. De trei saptamani nu-mi mai raspunde la telefon. El s-a suparat ca nu i-am facut rezervare intr-un club si mi-a lipit o guma de mestecat de spatarul unui scaun. Eu m-am asezat si guma s-a lipit de par, asa ca am fost nevoita sa-mi tai o suvita ca sa scap de guma”, povestea, in octombrie, Bianca Rus pentru WOWbiz.ro.fara descriere

Ei bine, dupa ce si-a cerut scuze si a insistat sa-l caute, George a iertat-o! Acum, cei doi rad cand isi amintesc ca s-au certat dintr-un motiv banal.

“Bianca si George s-au impacat. Ea a suferit foarte tare cand s-a certat cu el. Chiar si parintii erau suparati pee a pentru ca a facut publica aceasta poveste. Acum au iertat-o. De sarbatori Bianca va merge acasa, va sta cu familia. E nerabdatoare. Ii place sa stea cu familia”, ne-au declarat surse din anturajul artistei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate