Bianca Rus, fotografii de infarct după ce a slăbit peste 50 de kilograme!

Bianca Rus își face fotografii din ce în ce mai îndrăznețe după ce a slăbit peste 50 de kilograme.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

După ce a slăbit mai bine de 50 de kilograme, Bianca Rus se îmbracă din ce în ce mai sexy, iar fotografiile pe care le publică pe rețelele de socializare sunt din ce în ce mai îndrăznețe.

Și pentru că este o femeie singură, artista nu duce lipsă de admiratori. Iar pentru că obrazul subțire cu mult efort se ține, Bianca „rupe” sala și se fotografiază adesea în timp ce trage din greu de fiare.

Citeste si: Reacția lui Stephan Pelger, după ce s-a spus că Răzvan Ciobanu a sărit să îl bată

Citeste si: Fotografia cu Daniela Gyorfi care a încins internetul! Cum s-a pozat artista la 50 de ani

Citeste si: Cumplit! O tenismenă celebră are cancer! Ea a fost adversara Simonei Halep

Iar dacă în trecut nu era prea serioasă în legătură cu exercițiile fizice, acum și-a creat un obicei din a merge, pentru că noua siluetă impune multe ședințe cu antrenorul personal.

Bianca nu își dorește pe cineva în viața sa, după divorț

De asemenea, Bianca este hotărâtă și să își schimbe garderoba, mai ales că nimic din ce avea înainte nu îi mai vine acum. Cât despre viața sentimentală, după o nuntă ca în povești și un divorț cu cântec, Biancăi nu îi mai trebuie cineva în viitorul apropiat.

Se poartă și hainele mai largi, dar aș fi optat pentru ceva mai larg. Să cedez? Din ce punct de vedere? Iubire? Nu. Nu-mi doresc pe nimeni în viața mea, mă simt bine cu mine, am și cățelușul. Voi jongla, la un moment dat, și cu dragostea, dar acum e prea devreme, nu sunt pregătită și mai am niște proiecte. Nu am regrete, mă simt bine, sunt fresh, sunt ok. Preferă să rămân artist.", a dezvăluit Bianca Rus, într-o emisiune tv.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate