Bianca Rus îl acuză pe soțul Andreei Tonciu de infidelitate, printr-o melodie: ”Ai bărbat emancipat, e cu***r, umblă și beat!”

Andreea Tonciu s-a supărat pe Bianca Rus în emisiunea din această seară de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Bianca Rus îl acuză pe soțul Andreei Tonciu de infidelitate

În emisiunea din această seară de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, concurentele, în special Andreea Tonciu, s-au supărat pe Bianca Rus. Numărul de like-uri și de urmăritori de pe Instagram a fost un motiv de ceartă pentru concurente. Bianca Rus a fost acuzată de colegele ei că și-a cumpărat like-uri pe Instagram după ce cântăreața a atacat-o pe Andreea Tonciu.

Bianca Rus i-a dedicat o melodie Andreei, iar mesajul cântecului a deranjat-o foarte tare pe brunetă.

Bianca Rus l-a acuzat pe soțul Andreei de infidelitate

Deși totul a început ca o glumă, Andreea a rugat-o pe Bianca să-i dedice și să-i cânte o melodie. Atmosfera dintre cele două s-a schimbat rapid.

Citeste si: Andreea Tonciu sau Maria Ilioiu? Care dintre cele două concurente de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a câștigat războiul pe Instagram

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente cu locuința bântuită în care a murit Cristina Țopescu! ”Nu a mai venit nimeni pe acolo” EXCLUSIV

Citeste si: Încă un caz terifiant zguduite orașul Caracal! Mai multe adolescente, sclave sexuale într-o clădire care aparține primăriei! Ce erau obligate să facă după lăsarea serii

”Asta e special pentru tine: Ai bărbat emancipat, e curvar, umblă și beat. Of, bărbatul meu, umbli numai teleleu. Umbli după agățat”, i-a fredonat Bianca Rus Andreei.

”Ai greșit, cred că aici e vorba despre bărbatul tău!”, i-a răspuns Andreea.

”Nu, e vorba de bărbatul tău! Am remarcat că ai vorbit foarte ciudat de el, că l-ai luat de pe stradă”, a declarat Bianca în cadrul emisiunii.

”Dacă l-am cunoscut într-o parcare asta nu înseamnă că l-am luat de pe stradă”, a răspuns Andreea, vizibil deranjată de acuzele Biancăi.

”Eu nu-ți mai permit să vorbești cu mine din momentul ăsta pentru că m-ai jignit. Nu mai ai ce să discuți cu mine!”, a amenințat-o Andreea pe Bianca.

Bianca Rus îl acuză pe soțul Andreei Tonciu de infidelitate

Bianca s-a gândit să renunțe la emisiune

Bianca s-a simțit de multe ori nedreptățită de jurații de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, dar și de colege. Ea a declarat că s-a gândit să părăsească emisiunea dacă nu o să-i fie apreciate ținutele sau nu ia steluțe. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate