Vedete

Bianca Rus l-a umilit pe fostul ei soţ: “Bine că ne-am despărţit înainte de a intra în 2019, căci nu era bine să mă prindă noul an cu gunoiul în casă!”

Prietenii cântăreţei au aflat că Bianca Rus l-a umilit pe fostul ei soţ.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Bianca Rus l-a umilit pe fostul ei soţ: “Bine că ne-am despărţit înainte de a intra în 2019, căci nu era bine să mă prindă noul an cu gunoiul în casă!”icon photo

E clar că Bianca Rus l-a umilit pe fostul ei soţ. Cântăreaţa de muzică de petrecere şi Antonio s-au despărţit după doar câteva luni de căsnicie, aruncându-şi vorbe grele după aceea. Recent, Bianca l-a ironizat pe bărbatul cu care se măritase.

Bianca Rus l-a umilit pe fostul ei soţ: „2019 e an fără soţ”

Ea s-a pozat pe un covor, în sufragerie, şi a postat: “Bine că ne-am despărţit înainte de a intra în 2019, căci nu era bine să mă prindă noul an cu gunoiul în casă!”. „2019 e an fără soţ”, a glumit o amică de-a Biancăi. (vezi cine e bărbatul de care e îndrăgostită Bianca Rus)

Bianca Rus l-a umilit pe fostul ei soţ: “Bine că ne-am despărţit înainte de a intra în 2019, căci nu era bine să mă prindă noul an cu gunoiul în casă!”

Bianca Rus l-a umilit pe fostul ei soţ. Ruptura s-a produs după ce s-au întors din luna de miere din Dubai

După despărţire, Bianca Rus l-a umilit pe fostul ei soţ. Problemele între ei au apărut după ce s-au întors din luna de miere din Dubai, când Antonio ar fi devenit agresiv fizic cu femeia căreia îi jura iubire cu doar câteva săptămâni în urmă. Apropiaţii spun chiar că, într-un moment în care nu şi-a mai putut stăpâni furia, bărbatul ar fi lovit-o pe Bianca Rus cu picioarele în burtă. Mai mult, după ce Bianca şi-a acuzat şi soţul de agresiune, ea a mai povestit şi că nu s-a limitat totul la violenţă, ci bărbatul ar fi furat de la ea.


 

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune