Vedete

Bianca Rus sta pe un munte de bani! Mama ei face afaceri de milioane de euro pe an! EXCLUSIV

Bianca Rus provine dintr-o familie extrem de „bazata” din Satu Mare. Mama si fratele cantaretei fac afaceri de milioane.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Bianca se imbraca doar "de firma"icon photo
Bianca se imbraca doar "de firma"
Bianca Rus duce o viata frumoasa, cu toate ca in ultima perioada nu a avut nici o performanta notabila pe plan profesional. In ciuda acestui fapt, cantareata nu trebuie sa-si faca probleme, pentru ca pe plan financiar, lucrurile merg foarte bine pentru familia ei. (Citeste si: Bianca Rus, in lacrimi din cauza problemelor cu kilogramele)
Mama Biancai e milionara
Mama Biancai e milionara

Rodica, mama interpretei si George, fratele acesteia, detin una dintre cele mai mari afaceri din judetul Satu Mare. Ei au o firma de transport marfuri, respectiv o flota de tiruri cu care strabat Europa. Iar cifrele inregistrate de respectiva companie nu sunt deloc mici.(Cat de sexy e Bianca dupa ce a slabit! Imagini AICI)

O parte din tirurile familiei Rus
O parte din tirurile familiei Rus

 

 


Astfel, pentru anul fiscal 2015, firma familiei Rus a inregistrat o cifra de afaceri de 5,9 milioane lei (1,3 milioane euro), insa un profit de doar 7.400 lei. In respectivul an, mama Bincai avea 16 angajati. Cu un an inainte, firma avusese o cifra de afaceri de 5,3 milioane lei si un profit de 54.000 lei, iar in 2013 – 4,2 milioane lei / 2.000 lei.
Firma familiei Rus a fost infiintata in 2004  si, conform ultimului bilant, are datorii de 4,7 milioane lei.

Bianca Rus sta pe un munte de bani! Mama ei face afaceri de milioane de euro pe an! EXCLUSIV

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune