Bianca Rus stă singură în casă, la Satu Mare! Cum a aflat concurenta ”Bravo, ai stil! Celebrities” că Ștefan Farrel s-a despărțit de ea

Bianca Rus de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” își trăiește izolarea din cauza epidemiei de coronavirus, acasă, la Satu Mare.

Autor: C.L.

In articol:

Bianca Rus a decis să se întoacă la familia ei, la Satu Mare, pentru a se izola acolo, alături de ai ei. Nu stă însă cu familia, ci singură în casă. ”Stau singură într-o casă, păinții mei într-una, iar fratele meu în alta”, a povestit Bianca Rus într-un interviu pentru pagina de Youtube WOWbiz.ro

Bianca Rus mărturisește că stă de două săptămâni în casă, iar în această perioadă nu l-a văzut pe Ștefan Farrel, iubitul ei. ”El stă la Cluj, eu la Satu Mare. Nu am vrut să stau cu el la Cluj, în izolare, ci cu familia mea. Nu am trecut pe la Cluj, să-l văd, nici măcar atunci când am venit la Satu Mare. În vremurile astea nu ne putem gândi la relații. S-au oprit toate!”, a dezvăluit ea despre relația cu Ștefan Farrel.

Citeste si: Bianca Rus, filmări șocante din mașină! Vedeta a fost marcată de ce a văzut pe autostradă

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Mesajul prin care Ștefan Farrel a anunțat că s-a despărțit de Bianca Rus

Numai că, în urmă cu o săptămână, bărbatul a trimis cunoscuților din presă, un mesaj în care spunea că relația lui cu Bianca Rus a fost ”un experiment mediatic” și că acum sunt despărțiți.

Citeste si: Ștefan Farrel recunoaște că nu a făcut sex cu Bianca Rus! ”Eu nu mai scap de Bianca”

”În urma cu ceva timp am fost de acord sa fac un experiment mediatic, in care sa cunosc o fata si sa incercam o relatie. Asa am cunoscut-o pe Bia, o fata buna, cu care nu te plictisesti, frumoasă, muncitoare si talentată, un spectacol 24/24.

Timpul petrecut cu ea m-a ajutat sa o cunosc, sa mă cunoasca cu bune si cu rele. Am avut suisuri si coborasuri, momente frumoase și momente mai putin drăguțe.

Toate acestea m-au adus in punctul in care mi-am dat seama ca nu ne potrivim atat de bine pe cat ne-am dori si ca e mai bine ca fiecare dintre noi sa isi vada de viata, drumul si cariera lui.

Sper sa isi gaseasca un barbat care sa se ridice la pretențiile ei( din toate punctele de vedere), iar eu sa imi gasesc o fata care sa mi se potriveasca mai bine. Ii doresc succes si toata fericirea din lume”, este mesajul transmis de Ștefan Farrel și pe care Bianca Rus l-a auzit în timpul interviului dat din izolare, prin skype, pentru Wowbiz.ro

”Nu știu de ce a trimis acest mesaj. Ștefan e o persoană dificilă. Cred că e un pic supărat pe mine, pentru că am spus ceva care nu i-a plăcut”, a încercat să glumească Bianca Rus, deși părea că mesajul lui Ștefan Farrel a luat-o prin suprindere și a deranjat-o. 

Iată interviul dat de Bianca Rus, pentru WOWbiz.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies