Bianca Rus vorbește, în mijlocul divorțului, despre alți bărbați! ”Bine să am început procesul cu omul acela”

Căsătorită pentru doar câteva săptămâni, Bianca Rus aşteaptă acum, cu nerăbdare, divorţul mai ales că, până la pornirea procedurilor legale, a avut suficient de mult de așteptat pentru a-și pierde răbdarea.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

E adevărat, nu a deranjat-o așteptarea propriu-zisă, cui faptul că (încă) soțul ei, Antonio, a făcut tot ce i-a stat în putere să tărăgăneze lucrurile.

Citeste si: Abia s-a căsătorit cu Brigitte și că deja visează la altă femeie! Florin Pastramă a pus ochii pe o artistă de la noi și o copleșește cu mesaje

Citeste si: Doamne, cum s-a îmbrăcat Bianca Rus la o petrecere! Invitaţii au crezut că au halucinaţii! Solista a slăbit 50 de kilograme şi a purtat ţinuta ASTA! FOTO EXCLUSIV!

Citeste si: Bianca Rus, pe urmele Prodancei! Solista a purtat o rochie transparentă la un eveniment FOTO

Bianca Rus a slăbit în jur de 50 de kilograme după o operaţie de micşorare a stomacului, iar acum este de nerecunoscut. Artista are o viaţă socială activă, se simte bine în pielea ei şi are multă încredere în sine de când iubeşte ceea ce vede în oglindă. Și chiar are toate motivele pentru a face asta, focoasa artistă reușind, zilele trecute, să atragă atenția tuturor bărbaților la un eveniment monden. Purtând o fustă lungă și albă, care era suficient de mulată pentru a demonstra tuturor că efectele slăbitului la ea sunt de-a dreptul miraculoase, Bianca Rus a decis să poate, în partea de sus doar o bustieră. Și, evident, să ”uite” să își ia sutienul pe ea, iar cum afară era suficient de răcoare, spre seară, încât corpul ei să reacționeze natural, cântăreața atrăgea privirile tuturor bărbaților din preajmă. Și, cu abdomenul tonifiat la vedere, Bianca Rus nu părea deloc deranjată de privirile pe care cei din jur i le aruncau...

fara descriere

În altă ordine de idei, Bianca Rus, chiar dacă îi plăcea să se scalde în privirile pofticioase ale bărbaților din jur, a fost categorică când a fost întrebată de bărbați sau alte relații după despărțirea de Antonio. ”Sunt o femeie căsătorită, dar singură, despărțită. Mă bucur că în sfârșit au început procedurile de divorț și, acum, nu mă interesează nimic altceva. Adică nu mă interesează nici alți bărbați, nici alte relații, prefer să mă bucur de mine, de carieră, de orice altceva. Nu discut despre divorț prea multe, e un subiect care nu îmi face deloc plăcere, iar la alți bărbați nu îmi stă gândul, așa că, momentan, sunt singură, singurică. Bine să am început procesul cu omul acela, asta e important”, ne-a spus, în exclusivitate, Bianca Rus.

 

Bianca Rus l-a umilit pe fostul ei soţ: „2019 e an fără soţ”

După despărţire, Bianca Rus l-a umilit pe fostul ei soţ. Problemele între ei au apărut după ce s-au întors din luna de miere din Dubai, când Antonio ar fi devenit agresiv fizic cu femeia căreia îi jura iubire cu doar câteva săptămâni în urmă. Apropiaţii spun chiar că, într-un moment în care nu şi-a mai putut stăpâni furia, bărbatul ar fi lovit-o pe Bianca Rus cu picioarele în burtă. Mai mult, după ce Bianca şi-a acuzat şi soţul de agresiune, ea a mai povestit şi că nu s-a limitat totul la violenţă, ci bărbatul ar fi furat de la ea. Iar la sfârșitul anului trecut, Bianca Rus s-a pozat pe un covor, în sufragerie, şi a postat: “Bine că ne-am despărţit înainte de a intra în 2019, căci nu era bine să mă prindă noul an cu gunoiul în casă!”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate