Bianca s-a despartit de Tate in weekend? Ce spun prietenele divei despre aceasta situatie! “Nu se poate asa ceva”

Apropiatele vedetei sustin ca nu s-a pus problema unei separarii!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

In weekend, o noua stire bomba a bulversat showbiz-ul romanesc! Bianca Dragusanu s-a despartit iar de Tristan Tate si, de data aceasta, nimic nu ar mai putea sa o determine sa revina la sentimente mai bune.

Bianca Dragusanu s-a despartit iar de Tristan Tate?! "inseamna ca totul s-a terminat si gata!"

Toata lumea a luat stirea ca sigura, mai ales ca frumoasa femeie a fost vazuta... surpriza, in compania lui Victor Slav, barbatul cu care are si o fetita superba! (dezvaluiri incendiare, de ce sunt de fapt femeile innebunite dupa Tristan Tate)

Din fericire insa, nimic nu pare a fi real, iar prietenele divei au tinut chiar sa faca lumina in acest caz! “Bianca Dragusanu s-a despartit iar de Tristan Tate este o informatie falsa si atat! Daca ea nu si-a petrecut un sfarsit de saptamana in compania iubitului, in viziunea multora, inseamna ca totul s-a terminat si gata! Nu se poate asa ceva!!! In fine, adevarul este ca Bia si omul de afaceri englez se inteleg de minune si nimic nu le perturba relatia. Povestile ca s-ar separa sunt doar basme si nici nu merita sa fie luate in seama! Important este ca se iubesc si acesta este singurul lucru care conteaza cu adevarat”, au dezvaluit apropiatele vedetei, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate