Bianca s-a întors în casa Puterea Dragostei şi a început războiul! "Îmi vine să mă duc acum să o iau de păr. E moartea roz"

Autor: A.N.C.
 
Bianca a fost salvată de votul publicului şi s-a reîntors în emisiunea Puterea Dragostei. Dacă băieţii au primit-o cu braţele deschise, pentru fete a fost un adevărat şoc să o vadă acolo. 
 
"Astăzi a intrat Bianca în casă. Eu am văzut-o pentru prima dată. Nu mi-am făcut încă o părere despre ea. Este o fată drăgută, mi s-a părut emotivă şi foarte emoţionată.",
a spus Mădălin None. 
 
"Eu nu mai am încredere în bărbaţi. M-am uitat la gală în care am fost eliminată, am văzut de ce am fost votată. Răspunsul lui Daniel mi-a plăcut cel mai mult. Eu am încercat să par mai dură cu voi, să nu las armele jos, m-am apărat.", a spus Bianca.
 

 

 
Bianca a venit cu cadouri pentru fete, însă a fost respinsă şi au refuzat orice gest din partea ei. Rafaela chiar a mărturisit că îi vine să sară la bătaie, însă nu face asta din educaţie.
 
"Am văzut-o pe Bianca şi mi-a căzut faţa.
Îmi vine să mă duc să o iau de păr. Eu o să cer să plec acasa. Nu ne bucurăm să o vedem. E moartea roz. Eu nu pot să mă uit la tine şi să-ţi zâmbesc. Îmi vine să vin la tine şi să-ţi dau un pumn în faţă. Nu o să fac asta, dar asta simt", a spus Rafaela. 
 
"Pot să cer să plec, să plec în momentul asta din casă.
Aş putea să stau afară. Eu nu pot să stau cu cineva care nici măcar să-şi ceară scuze", a răbufnit Rafaela. 
 
"Vreau să mă duc acasă. Nu mai vreau să stau aici.", a declarat Raluca.
 

 

 
"Ele nu au vrut să vorbească cu mine. Eu ştiu ce am zis, m-am jignit şi ei. Le-am adus un cadou, au stat toate în bucătărie. Eu îmi cer scuze fată de Adrian, în rest nu am ce să spun", s-a apărat Bianca.
 
"Incetează, din cauza ta eu primesc mesaje de ameninţare şi înjurături", a declarat Viorela.
 
"A postat pe grupuri că eu am venit la emisiune să-mi caut clienţi. Escortă. Nu, nu sunt. El postează foarte multe comentarii şi mesaje în care mă jigneşte", a declarat Bianca. 
 
"Da, am zis de chestia aia cu dama de companie, a fost o glumă. Chiar am fost întrebat de unde ştiu eu, dacă am fost cu ea şi am zis că da, pe 100 de euro. Am glumit", a mărturisit Adrian. 
 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Viorela de la Puterea Dragostei, dezamăgită de Mădălin! Crede că iubitul său o foloseşte: "Mi-a zis că noi nu mai avem materiale pentru emisiune. Mi-a reproşat că..."

Fetele de la Puterea Dragostei, în frunte cu Rafaela, topite după noul concurent! Este un fotbalist cunoscut şi a venit să-şi găsească iubirea

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil. Primele imagini de la eveniment | GALERIE FOTO

Două copile de 11 şi 12 ani se jucau în faţa porţii când au fost izbite în plin de o maşină condusă de un şofer începător

Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?

„Am dormit în dric două ore.” Ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan în urmă cu o zi? Vedeta are o nouă achiziție

Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă! Frumoasa vedetă a spus marele "Da"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies