Bianca s-a întors în casa Puterea Dragostei şi a început războiul! "Îmi vine să mă duc acum să o iau de păr. E moartea roz"

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Bianca a fost salvată de votul publicului şi s-a reîntors în emisiunea Puterea Dragostei. Dacă băieţii au primit-o cu braţele deschise, pentru fete a fost un adevărat şoc să o vadă acolo. 
 
"Astăzi a intrat Bianca în casă. Eu am văzut-o pentru prima dată. Nu mi-am făcut încă o părere despre ea. Este o fată drăgută, mi s-a părut emotivă şi foarte emoţionată.",
a spus Mădălin None. 
 
"Eu nu mai am încredere în bărbaţi. M-am uitat la gală în care am fost eliminată, am văzut de ce am fost votată. Răspunsul lui Daniel mi-a plăcut cel mai mult. Eu am încercat să par mai dură cu voi, să nu las armele jos, m-am apărat.", a spus Bianca.
 
 
Bianca a venit cu cadouri pentru fete, însă a fost respinsă şi au refuzat orice gest din partea ei. Rafaela chiar a mărturisit că îi vine să sară la bătaie, însă nu face asta din educaţie.
 
"Am văzut-o pe Bianca şi mi-a căzut faţa. Îmi vine să mă duc să o iau de păr. Eu o să cer să plec acasa. Nu ne bucurăm să o vedem.
E moartea roz. Eu nu pot să mă uit la tine şi să-ţi zâmbesc. Îmi vine să vin la tine şi să-ţi dau un pumn în faţă. Nu o să fac asta, dar asta simt", a spus Rafaela. 
 
"Pot să cer să plec, să plec în momentul asta din casă. Aş putea să stau afară. Eu nu pot să stau cu cineva care nici măcar să-şi ceară scuze", a răbufnit Rafaela. 
 
"Vreau să mă duc acasă. Nu mai vreau să stau aici.", a declarat Raluca.
 
 
"Ele nu au vrut să vorbească cu mine. Eu ştiu ce am zis, m-am jignit şi ei.
Le-am adus un cadou, au stat toate în bucătărie. Eu îmi cer scuze fată de Adrian, în rest nu am ce să spun", s-a apărat Bianca.
 
"Incetează, din cauza ta eu primesc mesaje de ameninţare şi înjurături", a declarat Viorela.
 
"A postat pe grupuri că eu am venit la emisiune să-mi caut clienţi. Escortă. Nu, nu sunt. El postează foarte multe comentarii şi mesaje în care mă jigneşte", a declarat Bianca. 
 
"Da, am zis de chestia aia cu dama de companie, a fost o glumă. Chiar am fost întrebat de unde ştiu eu, dacă am fost cu ea şi am zis că da, pe 100 de euro. Am glumit", a mărturisit Adrian. 
 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Viorela de la Puterea Dragostei, dezamăgită de Mădălin! Crede că iubitul său o foloseşte: "Mi-a zis că noi nu mai avem materiale pentru emisiune. Mi-a reproşat că..."

Fetele de la Puterea Dragostei, în frunte cu Rafaela, topite după noul concurent! Este un fotbalist cunoscut şi a venit să-şi găsească iubirea

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Aroganța de milioane de euro a lui Ion Țiriac. Nu o să îți vină să crezi ce a făcut!

Nu mai cumpărați acest medicament din farmacii! Provoacă orbirea. Medicii avertizează

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Ce salariu are cel mai cunoscut medic din lume. Câștigă mai bine decât președintele SUA

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies