Bianca se intoarce in iad! Roscata participa, asta-seara, la “Dansez pentru tine”!

Dupa cateva saptamani de pauza, Bianca Dragusanu revine, azi, la “Dansez pentru tine”, si va pune in scena un show incendiar, alaturi de fostul ei partener, Carol Soldea.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu, Lili Lascar

fara descriereEvolutia Biancai la “Dansez pentru tine” a creat multe controverse: unii au atacat-o, pentru ca nu stia sa se miste, altii pentru felul in care se prezenta la repetitii. Nimeni insa nu a luat in considerare faptul ca roscata nu a dansat niciodata si pentru ea experienta “Dansez pentru tine” a fost una extrem de traumatizata.“Ma dor toate oasele, nu mai ma tin picioarele. Muncesc pana la epuizare aici si lumea ma jigneste. Chiar nu inteleg de ce. Nu am facut rau nimanui, dimpotriva, am incercat sa-l ajut pe Carol sa-si indeplineasca visul si atat. Faptul ca nu am reusit sa merg pana la capat, nu inseamna ca nu mi-am dat interesul”, ne-a spus Bianca, imediat dupa ce a iesit din concurs.

Asta seara insa, diva se intoarce pe ring, la fel de hotarata sa faca tot ce depinde de ea pentru ca partenerul sau sa aiba de castigat in viitor. La show-ul final, Bianca va prezenta un dans, pe care l-a invatat intr-o singura zi, si spera ca, de data aceasta, lucrurile sa stea altfel.

“Desi mai am inca vanatai pe tot corpul de la antrenamentele anterioare si ma dor coastele si laba piciorului, azi trebuie sa particip la ultimul show de la “Dansez pentru tine”
. Vom fi toti concurentii la platourile din Buftea si vom prezenta fiecare cate un dans ce ii poate ajuta pe partenerii nostri, pentru ca, dincolo de premiile mari, se vor mai acorda si unele suplimentare. Sper ca il voi ajuta pe Carol, chiar daca am invatat dansul intr-o singura zi. Am repetat pana la epuizare si vreau ca prestatia noastra sa sensibilizeze publicul”, a declarat Bianca Dragusanu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate