Bianca si-a luat-o de la Roxana Nemes! Roscata a pierdut un contract de mii de euro: "Nu ma mai folositi pentru reclama"

Zilele de glorie ale Biancai Dragusanu par sa apuna, multe dintre firmele care i-au oferit, in trecut, contracte de publicitate sunt, acum, in tratative cu alte dive autohtone. Cel mai recent exemplu este legat de un site de extensii, care a interupt contractul cu ea si a inlocuit-o cu Roxana Nemes.

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

 

fara descriere
fara descriere

In urma cu doi ani, Bianca a semnat un contract cu un site de extensii din Targu Mures, pentru a fi imaginea firmei pe internet. Initial, spun surse din anturajul vedetei, sefii companiei i-au oferit bani, apoi, produse. Pana de curand, cand Dragusanu nu a mai fost platita, dar nici extensii nu a mai primit. Suparata, ea a sunat-o pe patroana site-ului pentru a clarifica situatia, in caz contrar, ar fi vrut sa intrerupa contractul de imagine. “Daca tot nu ma platiti deloc, sa nu va mai folositi de fotografiile mele pentru reclama”, le-ar fi spus Bianca, moment in care patroana site-ului a luat foc. Mai mult, a contactat-o pe Roxana Nemes pentru a-i propune sa reprezinte ea firma pe internet.

“ E adevarat, am primit un telefon de la site-ul de extensii din Targu Mures si am avut o discutie de principiu cu patronii. Mi-au spus ca m-au ales pe mine pentru imagine, deoarece corespund standardelor pe care ei le cer, in plus, suntem din acelasi oras”, a declarat Roxana Nemes pentru WOWbiz.ro

In ceea ce o priveste pe Bianca, ea a preferat sa nu comenteze, ci sa actioneze pe alte cai pentru a i se face dreptate.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate