Bianca și-a prezentat iubitul! După ce l-a ținut ”la secret” și-a luat inima în dinți și l-a arătat tuturor

Bianca Roman, una dintre cele mai sexy ”Ispite” de la ”Insula Iubirii” a decis că este cazul să își prezinte iubitul, după ce, timp îndelungat, l-a ținut departe de ochii lumii, ”terstându-l” cu mare atenție în diverse situații pentru a se lămuri dacă acesta merită să îi fie alături.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Cu toate acestea, de ceva vreme, Bianca Roman pare să fi uitat complet de trecutul ei de ”Ispită” și s-a dedicat, de câteva luni bune, unui bărbat. ”Mi-am dorit un bărbat deștept, calm, cuminte și sincer cu care să fac tot ce îmi trece prin mintea mea nebună. Și mi-a ieșit în cale! Îmi doresc mulți ani lângă tine pentru că e fain cu noi! Te ador”, a fost mesajul Biancăi Roman dedicat actualului ei iubit, un politician cunoscut din Brașov, Alexandru Neacșu.

Citeste si: Finaliștii de la Puterea Dragostei s-au întors în România! Primele imagini cu ei la Aeroportul Otopeni! Thalida, Roxana, Simona, Bogdan Iordache, Alex Bobicioiu, Iancu și Beni spun totul pentru WOWbiz.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu spune TOT ce are pe suflet după marea finală! Vezi ce simte cu adevărat pentru Roxana! Doamne, ce poveste nebună de dragoste! "Frumos" EXCLUSIV!

Citeste si: Ce a făcut Ana-Maria de la Puterea Dragostei după ce Bogdan Mocanu a câștigat finala! Prima reacție a blondinei

“Pentru mine, viitorul bărbat trebuie să fie cel care să devină și soțul meu. Când va apărea bărbatul potrivit, voi face nunta, dar eu, sinceră, nu îl mai caut. Dacă apare, iar eu voi avea timp și pentru el, poate se va întâmpla ceva. Până atunci însă, fiica mea este singura prioritate a vieții mele”, ne spunea Bianca Roman cu ceva timp în urmă. Doar că, acum, sexy-Ispita, cu silicoanele noi ”la înaintare” pare decisă să îl transforme pe politicianul Alexandru Neacșu din holtei în bărbat însurat, mai ales că, deja, spun sursele noastre, se discută din ce în ce mai des despre căsătoria lor. De altfel, de când au decis să se afișeze împreună, ispita Bianca Roman este nedespărțită de el, mergând, alături de fiica ei, în tot felul de mici excursii în apropierea Brașovului, cei trei părând extrem de fericiți împreună, iar micuța fiică a vedetei de la ”Insula Iubirii” încântată de prezența masculină din viața mamei sale.

fara descriere

Bianca Roman și-a pus silicoane uriașe

Fără să ascundă vreodată că ar fi suferit intervenții estetice, Bianca Roman a fost întotdeauna dispusă să își expună cu generozitate decolteul tunat. De aceea, de curând, a surprins pe toată lumea cu noua intervenție chirurgicală pe care a suportat-o. ”Au trecut două săptămâni de la operația de rinoplastie și schimbare de silicoane, am trecut de la 375 la 560 centrimetri cubi! Sunt foarte fericită!”, a anunțat Bianca Roman, nerăbdătoare să își expună, cât mai curând, noul bust, în costum de baie, cu atât mai mult cu cât se apropie vara cu pași repezi.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate