Bianca și Alexandru părăsesc Puterea Dragostei? Dezvăluiri: „Noi ne-am hotărât că nu avem de ce să continuăm în această emisiune”

Bianca și Alexandru de la Puterea Dragostei ar putea părăsi emisiunea în timpul Galei. Dezvăluiri făcute chiar de concurentul care i-a furat inima tinere.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Bianca și Alexandru au devenit din ce în ce mai apropiați. Dacă în urmă cu foarte puțin timp frumoasa tânără a refuzat sărutul concurentului, acum lucrurile stau foarte diferit. Bruneta nu se mai ferește de el, ci chiar caută să aibă parte de momente tandre alături de cel care pare că i-a furat inima. „Haide, pupă-mă!”, îi spunea ea noului ei iubit într-un moment în care se aflau singuri. 

Alexandru a declarat că nu este îndrăgostit de Bianca penrtu că este prea devreme pentru așa ceva, dar că o place foarte mult, îi este dragă și chiar ar renunța la participarea în emisiunea dacă și ea ar fi de acord. Așadar, după ce a găsit fata care-i place, concurentul este dispus să dea Turcia pe România și să-și trăiască povestea alături de Bianca departe de camerele de filmat din casa Puterea Dragostei.

Citeste si: Alexandru ar putea să o părăsească pe Bianca de la Puterea Dragostei? A spus-o chiar el: „Dacă te văd nemachiată, nu o să mai vreau...”

Citeste si: Scandal uriaș între Mary și Bianca de la Puterea Dragostei! S-a lăsat cu replici acide: „Nu ești în stare să ții o relație! Nu știi să ții un bărbat lângă tine”

Alexandru ar părăsi Puterea Dragosrei alături de Bianca

„Dacă vrei, și mâine plecăm acasă. Sau ne descalificăm în Gală”, i-a spus Alexandru iubitei.

„Să mă descalific în Gală?!”, a întrebat ea.

„Da, pur și simplu. „Noi ne-am hotărât că nu avem de ce să continuăm în această emisiune pentru nu ne vedem cum ar trebui să ne vedem într-o relație și am preferat să plecăm împreună acasă și să avem o relație normală, în afara camerelor. Vă mulțumim””, a spus Alexandru, imaginându-ți cum i-ar da Andreei Mantea vestea plecării lor din emisiune.

„Dacă era așa simplu...”, a replicat ea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: