Vedete

Bianca si Anda Adam, rivale in trecut, acum se dueleaza si in costume de baie! Cum arata divele in cele mai sexy costumatii de plaja

Bianca Dragusanu si Anda Adam, din nou adversare! In ce se mai dueleaza fostele dive din viata lui Victor Slav?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Bianca si Anda Adam, rivale in trecut, acum se dueleaza si in costume de baie! Cum arata divele in cele mai sexy costumatii de plajaicon photo

Bianca Dragusanu si Anda Adam, rivale, pana mai ieri, la inima lui Victor Slav, au, in mod surprinzator, aceleasi pasiuni.

Daca ani de zile, cantareata a "imprumutat" din stilul vestimentar al vedetei de la KanalD, uneori si look-ul, acum, cele doua mai au un lucru in comun. Ambele au o linie de costume de baie pe care o promoveaza pentru sezonul estival.

Bianca Dragusanu si Anda Adam, din nou adversare! Cum arata divele in costumatii golase

Anda a inceput inca de anul trecut cu o colectie interesanta, dar controversata din cauza pozelor considerate mult prea photoshopate. Ea si-a prezentat tinutele de plaja si la Festivalul Bucharest Fashion Week si, din declaratiile sale, se pare ca afacerea merge destul de bine.

Bianca insa a venit tare in aceasta vara prin prezentarea unor costume de baie super sexy! In plus, faptul ca arata bestial, ca o sirena, toate stau pe ea perfect si, fireste, sunt si dorite de tinerele care vor sa fie ca prezentatoarea TV, ii aduce un mic avantaj fata de Anda.

Publicul insa are pana la urma ultimul cuvant si el va vota care dintre femeile celebre si frumoase este cu adevarat mai presus decat cealalta.
 

 
ŞOC! S-a terminat urât prietenia dintre Alin Andronic şi Iulian Pîtea după Exatlon! Schimb dur de replici între cei doi ”războinici” chiar în aeroport! EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”icon photo

Vedete

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”

Situaţie fără precedent pentru Hasibe. Dupa ce a fost curtata indelung de Mumtaz, Hasibe pare ca s-a mai “inmuiat” putin.

Titlu secțiune