Bianca si Bogdan Mocanu, marii câștigători ai finalei Puterea Dragostei! Cei doi concurenți au încasat câte 10000 de Euro

Ei sunt cei doi concurenți care au câștigat finala Puterea dragostei, prezentată de către Andreea Mantea.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Finala Puterea dragostei și-a aflat marii câștigători. După mai bine de opt luni de competiție, cei doi câștigători au primit marele premiu, în prezența colegilor lor de competiție.


In articol:

Cei doi care pleacă acasă cu câte 10000 de Euro sunt Bianca și Bogdan Mocanu, doi concurenți care au fost favoriți de public încă de la intrarea lor în competiție.

Bogdan a încercat să formeze un cuplu cu Roxana, însă cei doi s-au despărțit după numai câteva săptămâni de relație, cu mare scandal, după ce Bogdan a aflat că iubita lui s-a întâlnit cu Andy la mare și s-au sărutat. Aceste vești nu i-au prins deloc bine lui Bogdan. Venirea în casă a Anei l-a făcut pe Bogdan să își deschidă din nou sufletul, însă Roxana a reușit să se bage între ei și să îl determine pe Bogdan să încerce să formeze un cuplu în afara competiției.

Citeste si: Raluca de la Puterea dragoste, declarație de dragoste pentru iubitul ei! Cu cine se iubește

Citeste si: Andreea Mantea a izbucnit în plâns la Puterea Dragostei! Toți concurenții au avut lacrimi în ochi. Ce ultim mesaj le-a transmis prezentatoarea

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, mai emoționată ca niciodată! Ce a spus după ce a ajuns în Marea Finală: „Este foarte mare presiunea”

Bianca și Bogdan, concurenți în sezonul al doilea al emisiunii

De partea cealaltă, Bianca a încercat să formeze un cuplu cu Alex Bobicioiu și cu Alex Oianu, fără succes, însă. Cu toate acestea, Bianca a fost de multe ori favorita telespectatorilor și a încheiat săptămâna ca fiind favorită. Mai mult decât atât, aceasta are oportunitatea alături de Jador să fie concurentă și în al doilea sezon al emisiunii „Puterea dragostei”, după ce Andreea Mantea le-a spus ieri că au un loc asigurat în noul sezon.

De asemenea, în urma votului colegilor, și Bogdan va intra în sezonul al doilea al emisiunii, care va începe în curând.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate