Bianca și Cristian Comănici, ajutoarele lui Moș Crăciun. Cei doi frați au pornit în goana după cadouri, într-un mall din Capitală: "Am cheltuit toți banii"

Foștii concurenți de la "Puterea Dragostei" au pornit în căutarea darurilor de Crăciun.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Bianca și Cristian Comănici s-au distrat pe cinste în cadrul noului episod al emisiunii "Nu te supăra, frate!", care va fi difuzat joi, la 18:00, pe canalul de Youtube WOWnews. Cei doi frați s-au întrecut în căutarea celor mai frumoase cadouri de sărbători.

Citeste si: VIDEO Cum au putut să împodobească brazii de Crăciun Bianca și Cristian Comănici: „Ferească Dumnezeu! Facem un brad cu lucruri ciudățele”

Bianca și Cristian Comănici, în goana după cadouri

Bianca și Cristian Comănici au acceptat o nouă provocare în cadrul emisiunii "Nu te supăra, frate!". Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" și fratele ei au avut de îndeplinit o sarcină care a sosit la pachet cu multă distracție.

Bianca și Cristian Comănici s-au întrecut într-un nou episod Nu te supăra, frate!

Bianca și Cristian Comănici

[Sursa foto: Captură video]

Citeste si: Cum arată Mihaela Rădulescu în costum de baie. Vedeta a împlinit 53 de ani- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Bianca și Cristian Comănici au făcut pe ajutoarele lui Moș Crăciun

Bianca și Cristian Comănici

[Sursa foto: Captură video]

Pentru că mai sunt doar două zile până la Crăciun, cei doi tineri au pornit în căutarea cadoului perfect, într-un mall din Capitală.

Totuși, alegerea darurilor nu a fost atât de simplă, căci protagoniștii au fost nevoiți să respecte o listă care le-a dat câteva bătăi de cap: "Ador această perioadă. Trebuie să avem un cadou roșu, unul țepos și unul greu de împachetat. Chiar că-i goana după cadouri.", a declarat Bianca Comănici, în cadrul noului episod "Nu te supăra, frate!".

Bianca și Cristian Comănici, la pas prin mall, pentru alegerea darurilor de sărbători

Bianca și Cristian Comănici au căutat cadouri de sărbători

[Sursa foto: Captură video]

"Am cheltuit toți banii"

Chiar dacă la început li s-a părut simplă misiunea de a face pe ajutoarele lui Moș Crăciun, Bianca și Cristian Comănici au avut câteva dileme în alegerea darului potrivit.

Citeste si: Bianca și Cristian Comănici, panică la locul de joacă: ”Mă ia salvarea”. Un nou episod din ”Nu te supăra, frate!”

Cei doi frați au străbătut în lung și-n lat mall-ul pentru a găsi ceea ce își doreau, iar până la urmă au reușit să bifeze toate cadourile de pe listă.

La final, însă, tinerii au rămas cu buzunarele goale: "Am cheltuit toți banii", a spus Cristi Comănici, în noul episod "Nu te supăra, frate!".

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Comănici, țipete de groază în parcul de distracții! Ce a pățit Cristian, la 30 m înălțime. Un nou episod "Nu te supăra, frate!"

Frații Comănici, în fața unei noi provocări! Vezi cine este cel mai curajos frate în noul episod al emisiunii „Nu te supăra, frate!”

Bianca și Cristian Comănici, bucătari pentru o zi. Vezi ce provocare au avut de dus la bun sfârșit cei doi, într-un nou episod al emisiunii "Nu te supăra, frate!"

5 zodii vor începe o viață mai bună începând de săptămâna următoare. Gemeni, Leu…

Elena Udrea, DE NERECUNOSCUT! Nimeni nu ar mai recunoaște-o acum

Decizia radicală luată de Alina Sorescu, în plin proces de divorț: „Am decis să plecăm”

Ambulanța a venit la Pro Tv. Vedeta a leșinat în direct și a avut nevoie de intervenție de urgență

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies