Bianca și Jador s-au sărutat în culisele de la Puterea Dragostei sezonul 2? Avem imaginile care îi dau de gol

Bianca și Jador sunt doi concurenți de la Puterea Dragostei sezonul 1, care au rămas și în sezonul 2, în speranța că-și vor găsi dragostea.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

În sezonul 1 de la Puterea Dragostei, Bianca și Jador au fost printre cei mai votați concurenți, au fost de nenumărate ori votați liderii casei, însă nu au reușit să-și găsească și dragostea în emisiune. Asta deși Jador a format la început un cuplu cu Simina, însă după plecarea acestuia din emisiune, tânăra s-a cuplat cu Alex Zănoagă, iar reîntoarcerea artistului de manele nu a mai schimbat nimic. Totuși, telespectatorii au susținut mereu că Jador nu a mai făcut cuplu cu altă fată tocmai pentru nutrea sentimente în continuare pentru Simina.

Cît despre Bianca, aceasta nu a reușit să formeze un cuplu adevărat cu niciunul dintre băieții din casă.

Citeste si: Mesajul Biancăi de la Puterea dragostei după prima ediție din sezonul al doilea - De ce s-a întors, de fapt, în emisiunea de la Kanal D

Citeste si: Jador, declarație incredibilă despre Simina: „Cea mai frumoasă fată a venit la mine...”

Citeste si: Primul cuplu de la Puterea Dragostei sezonul 2?! Jador și Ella s-au întâlnit și înainte! Ce planuri au acum

Ei bine, acum, Jador și Bianca au rămas în casa de la Puterea Dragostei în sezonul 2.Iar unii dintre fanii emisiunii sper că vor avea o relație împreună. Ei bine, imaginile surprinse de Bogdan Mocanu în culisele emisiunii le vor da ”aripi” celor care-și doresc ca ei să fie împreună.

fara descriere

Bianca și Jador s-au sărutat în culisele de la Puterea Dragostei sezonul 2?

Bogdan Mocanu a făcut un filmuleț în culisele de la Puterea Dragostei și a surprins un moment jucăuș între Bianca și Jador. Mai exact, Bianca s-a repezit la Jador și a mimat un sărut! Dar doar a mimat, pentru că buzele ei s-au apropiat foarte aproape de ale lui Jador. Cel puțin asta au afirmat protagoniștii, însă imaginile cu ei doi sunt intens comentate de fanii emisiunii Puterea Dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate