Bianca și Livian au câștigat Puterea Dragostei dar vor sta la garsonieră! Cadoul neașteptat de la Nelson pentru fiul ei și viitoarea noră?

Livian și Bianca, cei doi câștigători ai show-ului Puterea Dragostei sezonul 2, vor locui la Cluj, într-o garsonieră nouă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Livian Pop și Bianca Comănici, marii câștigători ai sezonului 2 din show-ul Puterea Dragostei, vor locui la Cluj, într-o garsonieră situat într-un cartier nou, de la marginea orașului. Cel puțin ăsta este planul lui Nelson, tatăl lui Livian. Acesta ar urma să se mute și el împreună cu Liana, soția lui, în același bloc, pe același etaj, însă într-un apartament cu două camere.

Nelson și-a vândut apartamentul din centrul Clujului

Nelson va părăsi celebrul său apartament care apare în toate vloggurile sale. El a vândut imobilul la începutul acestui an, când s-a confruntat cu probleme financiare destul de serioase și a trebuit să-și amaneteze mai multe obiecte personale. Cu banii luați de pe apartamentul lui, Nelson a achiziționat două imobile într-un cartier nou, acolo unde va locui foarte aproape de Livian.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Acum, rămâne de văzut dacă Livian și Bianca vor accespta să locuiască la garsonieră, în condițiile în care fiul lui Nelson nu a fost consultat în legătură cu această decizie. ”Lupul” s-a arătat surprins că tatăl său a vândut apartamentul în care s-a născut, mai ales că acesta avea o valoare sentimentală pentru el.

Citeste si: Bianca de la ”Puterea Dragostei”, dezvăluiri incredibile despre familia sa! ”Tata i-a spus clar fratelui meu, pentru al treilea sezon..”

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, gest surprinzător pentru Bianca Comănici. Asta spune tot: „Pentru ea o să...”

Citeste si: Livian, dezvăluire ȘOC, la câteva zile după Marea Finală Puterea Dragostei. I-a cumpărat inelul Biancăi: „Am vrut să fac chestia asta în...”

Livian și Bianca vin la Cluj cu 20.000 euro

Bianca și Livian și-au adjudecat, sâmbătă, marele premiu al sezonului doi din show-ul Puterea Dragostei. Cei doi s-au ales cu de 10.000 euro fiecare plus un capital de imagine uriaș care le va permite să trăiască liniștiți o perioadă doar din banii pe care-i primesc de la Youtube de pe urma vlogurilor pe care le postează. În aceste condiții, Livian și Bianca ar putea alege să locuiască în altă parte decât în garsoniera pe care le-a pregătit-o Nelson.

Nu în ultimul rând ar trebui menționat că Nelson Mondialu a investit nu doar bani ci și foarte multă energie în noul proiect imobiliar. În ultimele luni, acesta a mers aproape zilnic la șantier, chiar și pe vremea pandemiei, pentru a supraveghea îndeaproape muncitorii care lucrau la finisajele interioare. De asemenea, el a băgat bani în finisaje scumpe și în mobilă pentru a fi sigur că fiul său și posibila viitoare noră se vor simți bine la nmoua casă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Andra Volos vrea să se împace cu Mocanu?! Mesajul șocant transmis în urmă cu puțin timp: „Vreau să ne reîmpăcăm”

Bianca și Livian, câștigătorii Puterea Dragostei, din ce în ce mai apropiați! Bianca i-a compus câteva versuri: „Pentru omul care...”

Nu mai mâncați ouă din comerț, care au ștanțate cifra 3 pe coajă! Iată ce au descoperit cei de la Protecția Consumatorului

Nelson Mondialu, reacție șocantă după ce Livian și Bianca au câștigat sezonul 2 Puterea dragostei: „Bianca vine la Cluj. O așteptăm”

Puterea dragostei 28 iulie: Se lasă cu săruturi din a doua zi! Două cupluri sunt pe cale să se formeze deja: „Putem să spunem că avem...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies