Bianca și Livian de la Puterea Dragostei, mesaj emoționant pentru Mary și Robert! Cei doi au împlinit două luni de când sunt un cuplu VIDEO EXCLUSIV

Bianca și Livian au rămas în casa de la Puterea Dragostei, iar Mary și Robert s-au întors acasă pentru a-și trăi iubirea. Cele două cupluri formate la Puterea Dragostei au păstrat legătura și abia își doresc să se revadă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Pe 1 octombrie, Mary și Robert au împlinit două luni de când se iubesc, de când formează un cuplu, iar ”nașii” Bianca și Livian au ținut să fie alături de ei, chiar și de la distanță. Cei doi concurenți de la puterea Dragostei au transmis un mesaj video pentru Mary și Robert prin intermediul WOWbiz.ro.

”Noi ne înțelegem foarte bine, la fel de bine ca și voi. V-am urmărit și sunteți minunați împreună. Știu că acolo, la club, Robert, tu ai avut poziție de bodyguard, să nu se dea nimeni la Mary. A fost ciudat să vă vedem pe voi la club”, a spus Livian, printre multe glume și multe pupături cu Bianca.

Citeste si: Mary și Robert de la Puterea Dragostei își fac planuri de nuntă! Unde va avea loc aceasta?

Citeste si: Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei” fac planuri serioase! ”Aș vrea gemeni! Eu sunt pregătită, cred că e și el, nu mai așteptăm mult”

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

fara descriere

Bianca și Livian de la Puterea Dragostei, mesaj pentru Mary și Robert ”Cum e să vă petreceți nopțile împreună”

”Cum sunteți voi acolo, așa mi-aș dori să fiu și eu cu iubițelul meu. Vă pupăm, ne e dor de voi!  Am vrea să ne spuneți cum e să petreceți nopțile împreună? De fapt, nopțile ca nopțile, dar cum e să-ți petreci toată ziua împreună?”, au spus Bianca și Livian în video făcut la aniversarea a două luni de iubire între Mary și Robert.

Citeste si: Imagini bombă cu Bianca de la ”Puterea Dragostei”! Și ea a uitat de ele

fara descriere

Cei doi îndrăgostiți din casa de la Puterea Dragostei au vorbit din nou despre dorința lor de a avea cât mai curând un bebeluș împreună.

”Eu vreau bebeluș. V-am văzut acolo, la cărucioare, la pătuț de bebeluș (a spus Livian, făcând referire la un filmuleț postat de Mary, în care Robert se plimbă printr-un magazin de mobilă, care a re și un raion dedicat bebelușilor). Dacă ați cumpărat ceva să țineți cardul de fidelitate să mergem și noi să ne dea reducere. V-ați gândit să faceți și voi un bebeluș ca noi, sau doar noi suntem așa nebuni?”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate