Bianca și Livian, moment intim în camera roșie! Bruneta a răbufnit
Bianca și Livian, moment intim în camera roșie! Bruneta a răbufnit

WOW

Bianca și Livian, moment intim în camera roșie! După ce a ignorat-o constant, bruneta a răbufnit: „Ai avut o aventură?”

Bianca și Livian au primit pedeapsă să meargă împreună în camera roșie. Ei au avut parte de câteva clipe de intimitate, după haosul dintre ei din emisiunile trecute.

Bianca și Livian, moment intim în camera roșie! Bruneta a răbufnit
Bianca și Livian, moment intim în camera roșie! Bruneta a răbufnit

Bianca a fost foarte entuziasmată să meargă în camera roșie cu Livian. Pe de altă parte, el a fost foarte reticent în răspunsuri. În timp ce Bianca era drăgăstoasă și încerca să aibă o conversație cu Livian, el a încercat cât de mult a putut să o ignore. Bruneta l-a confruntat cu privire la faptul că în urmă cu o seară el a avut telefonul închis.

Bianca: La trei-patru aveai netul închis. Cam dubios...

Ai avut o aventură?
Livian: Nu
Bianca: Cine te crede?! Trebuie să vorbim. Așa e regula.

Bianca și Livian, moment intim în camera roșie! Bruneta a răbufnit
Bianca și Livian, moment intim în camera roșie! Bruneta a răbufnit

Bianca a încercat să facă glume cu Livian și să-l scoată din starea monotonă în care se afla, dar totul a fost în zadar. Concurenta a încercat să-i explice ce s-a întâmplat atunci când a venit după el la hotel.

Bianca: Eu nu am vrut să vin la tine la hotel și să te deranjez.

Eu am zis doar că îmi pare rău că n-am stat să-ți ascult supărarea atunci. Eu am fost proastă că am plecat. Eu n-am știut că tu eti la hotel și eu m-am uitat pe stradă să te găsesc și nu te-am găsit. Mi-a părut rău. Și-am scris o sută de mesaje: „Ce faci? Cu ce fată ești noaptea?

Citeste si: Ce a pățit un tânăr de 29 de ani după ce a fost injectat cu un vaccin împotriva coronavirusului

Citeste si: Atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: „A luat măsurile ca și cum n-ar avea copii”

Citeste si: Ultimă oră! Pasat Ana-Maria, o adolescentă de 17 ani din Bârlad, este căutată cu disperare de părinți. Cum a fost văzută ultima oară

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Livian de la Puterea dragostei, după ce Bianca a venit după el la hotel: „Eu stăteam ascuns în...”

Livian a povestit în urmă cu puțin timp de ce a decis să nu participe la episodul din  Puterea dragostei  difuzat astăzi. După certurile cu Bianca din ultima perioadă, el a decis să plece de la filmări și să reflecteze asupra întregii situații.

„Motivul pentru care am ales să plec de la filmări...După

episodul de ieri mi-am luat puțin timp, m-am plimbat, am vorbit cu Bianca. Eu m-am pus în pat și am refulat, am început să fiu nervos, să plâng, să mă descarc. N-am dat afară tot ce voiam să dau afară. De frică să nu urmeze o replică precum replicile unui cutremur, am ales să fac ce e mai bine. Bianca, odată ce a auzit că am plecat, a zis că vrea să plece acasă la hotelul fetelor și ea. Producția i-a spus dacă poate trece până la mine la hotel.
Eu stăteam ascuns vizavi de hotel, sunt niște blocuri și copaci, eu stăteam ascuns în copaci. Am așteptat, am pândit tot de afară”,
 a povestit concurentul de la Puterea dragostei.

După aceea, Livian a reacționat la momentul în care Bianca a venit după el la hotel, moment care a fost difuzat la televizor.  „Plecarea ei din emisiunea a fost din simplul fapt să nu rămână în emisiune fără mine”, a adăugat Livian, în timp ce urmărea materialul.