LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Bianca, "tratata" de Cristea dupa accidentarea de la Dansez pentru tine"! Vezi cum a ajutat-o fotbalistul sa se refaca dupa antrenamentele istovitoare!

Distribuie pe:

fara descriere

 

Adrian Cristea este cel mai mare sustinator al Biancai la Dansez pentru tine. Fotbalistul nu numai ca a mers in platou pentru a-si incuraja iubita, ci si acasa are grija de ea, sa se refaca dupa numeroasele accidentari pe care le sufera la antrenamentele mai mult decat istovitoare.

Adrian Cristea a marturisit ca a avut mari emotii pentru roscata, asa cum si ea are mereu atunci cand el are meci.

"Cred ca este aceeasi senzatie ca si in fotbal. Cand esti in tribuna ai emotii, dat pe teren chiar nu ai niciuna. Bianca a avut nevoie de sustinere saptamana asta pentru ca isi doreste foarte mult sa danseze foarte bine si a avut si emotii.

Nu prea sunt talentat la dans, a exersat ea singura acasa. Ca sa o fac sa se simta mai bine dupa ce s-a accidentat, i-am facut un masaj, am fost langa ea, dar prea multe nu am ce sa ii fac", a declarat fotbalistul de la Petrolul pentru Acasa TV.


"Timp de trei ani l-am rasfatat eu! Cand ajunge acasa dupa o infrangere, dupa un meci, indiferent ca pierdea sau castiga, ii faceam de toate, mereu. Il asteptam cu mancarea calda, faceam curatenie... In casa fac eu tot. Imi place sa ma implic pentru oamenii pe care-i iubesc. Mi se pare firesc sa ma ajute si el acum", a spus si Bianca.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate