Bianca vorbeste in premiera despre toate operatiile pe care vrea sa si le faca! “Voi face o interventie la rotula si-mi voi scoate cateva alunite” - Afla daca Victor este de acord sau nu!

Bianca Slav este, mai nou, imaginea clinicii doctorul Kasem Abu Bakr. Roscata are operatii estetice si nu se sfieste sa recunoasca acest lucru.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereBianca sustine si ca foloseste botox ca sa arate bine. "Recunosc ca am botox, imi pun botox, si nu sunt ca altele care spun ca isi dau cu crema de galbenele pe buze sau pe fata si arata senzational. Eu recunosc ca am 30 de ani, folosesc botox si ipocrizia nu ma caracterizeaza”, a declarat Bianca Slav.

"Kasem o sa-mi rezolve problemele la picioare, urmeaza niste extractii a unor cheaguri de sange. Am renuntat la medicul din Ungaria si acum o sa-mi rezolv aici probleme, nu vor ramane urme inestetice. Urmatoarele interventii pe care le voi face va fi o operatie la rotula, inlaturarea unor alunite pentru ca iarna se recupereaza mai repede pielea si intretinere corporala ca sa previn celulita", a mai spus roscata.fara descriereBianca si doctorul Kasem Abu Bakr

"Victor este de acord cu toate interventiile pe care vreau sa mi le fac, in primul rand pentru ca, este sanatos sa-mi inlatur alunitele pentru ca acestea se modifica in timp si, la fel, Victor stie foarte bine ca am o problema la rotula piciorului stang care necesita interventie. Recunosc ca am implant mamar si botox si cand eram mai plinuta, probabil ca as fi aspirat si la lipoaspiratie, dar nu am aveam bani si nici nu eram corect informata despre aceste interventii", a mai dezvaluit Bianca.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate