Bibanu MixXL a lansat o piesa noua! Asculta aici 'Visez'

Bibanu MixXL revine cu o nouă piesă, "Visez", al doilea extras de pe EP-ul video "Candidat independent", lansat prin Roton Music.

Distribuie pe:

Autor:

Single-ul "Visez", interpretat în colaborare cu artista Anda Dimitriu, una dintre cele mai bune voci din zona R&B, ne aduce, de data aceasta, un mesaj dozat cu mai mult optimism. Cu un ritm alert şi cu versuri directe, piesa ne reaminteşte faptul că visele reprezintă cel mai bun şi mai sănătos combustibil pentru a merge înainte. Bibanu atrage atenţia şi că discreţia şi dreptatea au devenit fenomene rare în ziua de astăzi, în vremea "dictaturii" promiscuităţii şi a politicii obscure.

fara descriere"'VISEZ' este o piesă despre lucrurile simple pe care ni le dorim. Este singura piesă de pe acest EP care face trimitere la titlul acestuia, 'Candidat independent', iar mesajul este cât se poate de simplu - vă vedem toţi cum furaţi, dar lăsaţi-ne să trăim şi noi. Mă bucur că, în sfârşit, am reuşit să fac o piesă cu Anda. Eu ştiu cum cântă jazz şi vă recomand piesa asta. E ce trebuie!", a spus Bibanu conform apropotv.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate